Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-20:00, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

Djurs Sommerland

Få rabatt på billetter gjennom dansommer

Bestiller du ditt sommerhus gjennom dansommer, kan du kjøpe rabatterte billetter til Djurs Sommerland – fornøyelsesparken der det finnes opplevelser nok til flere dager.
 
Tilbudet er gyldig mellom 27.april – 21.oktober. Parkens åpningstider finner du på www.djurssommerland.dk.
 
Todagersbillet – spar 15% og besøk parken to ganger på én uke
Dagsbillett – spar 20%
 
OBS!
 
Kan ikke kombineres med andre tilbud.
Billettene er gyldig gjennom samme periode som feriehuset er booket.
Tilbudet gjelder kun ved kjøp gjennom dansommer. Rabatten kan ikke oppnås ved inngangen til Djurs Sommerland.
Billetter for 2 dager er personlig og kan derfor ikke gis bort til andre. Begge besøkene til Djurs Sommerland må være innenfor den samme uken.
 
Når du bestiller ditt feriehus gjennom dansommer.no kan du legge til billetter i bestillingen, eller kjøpe de på et av våre servicekontorer i Danmark. Du er også hjertelig velkommen til å sende oss en mail eller ringe oss på tlf. 21 99 90 10 for å bestille billetter med rabatt. 
Legg ferien til Danmark med dansommer
 
Opplev Nordens største sommerland
 
Er du klar for fart, lek og moro for hele familien? Da kan du glede deg til åtte temaland, Danmarks største berg – og dalbaner, det kjempestore Vandland og mer enn 60 attraksjoner til glede for store og små. Opplev de mange grunnene til at Djurs Sommerland har blitt kåret til Nordens beste sommerland fire år på rad og prøv to morsomme nyheter som passer hele familien. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Neuheit 2018 Djurs Sommerland
NYHETER 2018: Safaribussen og Jungle Rally
 
Hopp ombord i familiekarusellen Safaribussen og bli med på en morsom busstur gjennom jungelen. Pass på – turen er nemlig full av overraskelser. Stig av ved Jungle Rally, der de fartsglade minste kan gi full gass med hele familien i den nye barnerutsjebanen. 
Djurs Sommerland dansommer
Kjenn suset i Danmarks største berg – og dalbaner
 
DrageKongen holder dere i et jerngrep. Med et rykk suser kjempen gjennom tempelet og stiger 30 meter til værs, mens føttene deres svever fritt i luften. Dere merker et godt sug i magen når dere plutselig stuper gjennom den underjordiske hulen i 85 km/t. Gled dere til 825 meter med fart, mystikk og spennende vektløshet. Er dere klar for flere berg- og dalbane-opplevelser kan du bli skutt avgårde i opptil 85 km/t i Danmarks lengste berg- og dalbane, Juvelen, eller fyke nedover i 90 km/t i Piraten. 
Bondegårdsland - Djurs Sommerland

Bondegårdsland - for barn og lekeglade voksne

I det store Bondegårdsland venter gøy og leker for hele familien. Opplev for eksempel det frie fallet fra vanntårnene, eller fly avgårde i berg- og dalbanen i en sky av hønsefjær. Hva med en tur i et roterende fjøs? Gled deg til 10 forskjellige fornøyelser som alle kan være med på.
Aqua park djurs sommerland
Kæmpe Vandland og over 60 attraksjoner
 
Med over 60 fornøyelser flyr timene fort avgårde. Glem ikke å besøke det kjempestore Vandland, hvor dere kan nyte solskinnet fra vannkanten eller i full fart suse gjennom de mange vannskliene.
 
I høstferien får du en magisk halloweenfeiring med 25.000 gresskar, to Halloween Haunted Houses og skremmende morsomme opplevelser for hele familien. 
 
Når entreen er betalt, er det fri adgang til alle fornøyelser.