Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-20:00, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

Djurs Sommerland

Velkommen til Nordens største sommerland

Er dere klar for fart, lek og moro for hele familien? Så kan dere se frem til Danmarks største berg- og dalbaner, det kjempestore Vandland og over 60 fornøyelser til glede for store og små lekebarn. Kom og opplev hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Nordens beste sommerland tre år på rad, og prøv årets største berg- og dalbane nyhet. 

Kjempenyhet: DrageKongen - Europas raskeste og lengste Family Suspended Coaster

DrageKongen holder dere i et jerngrep. Med et rykk suser kjempen gjennom tempelet og stiger 30 meter til værs, mens føttene deres svever fritt i luften. Dere merker et godt sug i magen når dere plutselig stuper gjennom den underjordiske hulen i 85 km/t. Gled dere til 825 meter med fart, mystikk og spennende vektløshet. 

Djurs Sommerland

Suset fortsetter i Piraten, Juvelen og Skatteøen

Er dere klar for flere berg- og dalbane-opplevelser kan dere i Piraten suse ned 32 meters høyde i 90 km/t og la Nordeuropas største vannsklie, Skatteøen, sende dere ut i et vilt vannplask. Eller bli skutt avgårde i opptil 85 km/t i Danmarks lengste berg- og dalbane, Juvelen.

Bondegårdsland - for barn og lekesyke foreldre

Bondegårdsland er fylt med hele 10 forskjellige fornøyelser som alle kan være med på. Opplev for eksempel det frie fallet fra vanntårnene, eller fly avgårde i berg- og dalbanen i en sky av hønsefjær. 

Kæmpe Vandland og over 60 fornøyelser

Med over 60 fornøyelser flyr timene fort avgårde. Glem ikke å besøke det kjempestore Vandland, hvor dere kan nyte solskinnet fra vannkanten eller i full fart suse gjennom de mange vannskliene.

Sesong 2017: 6. mai - 22. oktober.

Les mer på www.djurssommerland.dk

Rabatt med dansommer

Når du booker ditt sommerhus hos dansommer, kan du kjøpe rabatterte billetter til Djurs Sommerland. For dagsbilletter får du hele 20% rabatt, og for todagersbilletter får du 15% rabatt. Billetten får dere før deres besøk i Djurs Sommerland, slik at dere kan gå direkte inn i parken. Når entreen er betalt, er det fri adgang til alle fornøyelser.

OBS!

  • Kan ikke kombineres med andre tilbud.
  • Billettene er gyldig gjennom samme periode som feriehuset er booket.
  • Tilbudet gjelder kun ved kjøp gjennom dansommer. Rabatten kan ikke oppnås ved inngangen til Djurs Sommerland.
  • Billetter for 2 dager er personlig og kan derfor ikke gis bort til andre. Begge besøkene til Djurs Sommerland må være innenfor den samme uken.

Hvordan oppnår jeg rabatten?
Når du bestiller ditt feriehus gjennom dansommer.no kan du legge til billetter i bestillingen, eller du kan kjøpe de på våre sericekontorer i Danmark. Du er også hjertelig velkommen til å sende oss en mail eller ringe oss på tlf. 21 99 90 10 for å bestille billetter med rabatt.