Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-20:00, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

LEGOLAND

Opplev LEGOLAND

LEGOLAND Frog Hopper

Hold øynene åpne når du besøker det helt nye LEGENDS OF CHIMA™ området i Miniland som drukner av eventyrlig landskap, storslåtte kampscener, fantastiske LEGO figurer og interaktive detaljer. Gå heller ikke glipp av den nye nervepirrende LEGO® LEGENDS OF CHIMA™ 4D filmen. Den er ren magi og du kan kun se den i LEGOLAND. Gled deg også til et gensyn med alle de kjente og elskede LEGOLAND opplevelsene. Dra på oppdagelse i det fascinerende Miniland, og opplev en utrolig verden hvor alt er bygget av LEGO® klosser.

Alt fra fra de vakreste slott til de seneste romfartøyer fra LEGO® Star Wars™. Hold pistolen varm når du skyter deg gjennom det uhyggelige, men spennende TEMPEL på jakt etter skjulte skatter. Dra med ubåten ned til haier og monsterkrabber i Atlantis by SEA LIFETM. Husk også badetøy og håndkle, slik at du kan være med i de van(n)vittige sjøslagene i Pirate Lagoon. I LEGOLAND er det fart, action og spenning for hele familien. I år er det mer enn 55 spennende fornøyelser og en godt utvalg av gøyale events å kaste seg over. Vi ses til en forrykende morsom sesong!

Besøk Polar Land!

Gjenopplev det kjempestore Polar Land, som er like så vilt som det er kaldt. Dra avgårde på snøscooteren og ta hele familien med på en fantastisk polarekspedisjon med Polar X-plorer rutsjebanen, som med sitt unike 5 meter drop er den største attraksjonen i parkens historie. Gled deg også til å få en flyvende start i Ice Pilots School, hvor du lærer å holde pit-stop i Polar Pizza & Pasta – og til å oppleve en koloni av levende pingviner i Penguin Bay.

LEGO® LEGENDS OF CHIMA™ – Årets nyhet i LEGOLAND®

LEGOLAND Billund Entrance

Ta hele familien med til Chima™ hvor stammer av barske dyrekrigere kjemper om den verdifulle kraftkilden, CHI. Dra på oppdagelse i det eventyrlige landskapet hvor alle de forskjellige stammer lever. Løver, krokodiller, ørner og ulver er bare noen av de høyt utviklede dyrestammer du kan møte på her. Gled deg også til å utforske forskjellene mellom dyrenes fantastiske hjem og deres vilt detaljerte fartøyer – og ikke minst til å oppleve de storslåtte kampscener som utspiller seg like for øyene dine!

Få et boost av den magiske CHI energien i det nye interaktive LEGENDS OF CHIMA™ området i Miniland. Gå ikke glipp av den nye nervepirrende 4D filmopplevelsen. Du blir med på en vill jakt gjennom Chima sammen med en flokk unge dyrekrigere og blir hvirvlet inn i kampen om CHI mellom løvefyrsten Laval og krokodillekongen Cragger. Få et boost av den magiske CHI energien – kun i LEGO® STUDIOS i LEGOLAND.

Tilbud til våre feriehusgjester

Når du bestiller sommerhus hos dansommer, kan du kjøpe billetter med rabat til LEGOLAND®. 1 voksen + 1 barn betaler kun NOK 474,- tilsammen! Tilbudet gjelder 1-dags entre i LEGOLAND®. Vi har også spesialpriser til personer som er 65+ år. De kommer inn til prisen av en barnebillett! Billetten får dere før deres besøk i LEGOLAND®, slik at dere kan gå direkte inn i parken.

Hvordan oppnår jeg rabatten?
Når du bestiller ditt feriehus gjennom dansommer.no kan du legge til LEGOLAND-billetter i bestillingen eller du kan kjøpe de på våre sericekontorer i Danmark. Du er også hjertelig velkommen til å sende oss en mail eller ringe oss på tlf. 21 99 90 10 for å bestille billetter med rabatt.