Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-20:00, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

BonBon-Land

Elleville dager i BonBon-Land

Familiehygge, glade skrik og godt humør hos barn alle aldre. Det møter man på når man går inn i BonBon-Land i Holme-Olstrup som ligger like utenfor Næstved. Med mere enn 50 fornøyelser er det virkelig noe for alle aldre. De villeste for de største barna er Svend Svingarm, Vildsvinet, Hankatten og Cobratårnet. For de mellom-store barna finner dere Viktor Vandorm, 4D-biografen og Beverrafting som er mere ”familievennlige”, og til de minste har BonBon-Land bl.a. Sprutten, Hestepærerne og Ormen hvor alle kan være med, men som kiler i magen hvis man ikke er så stor.

Det 10.000 m2 store innendørs lekelandet Fantasy World er også en del av BonBon-Land. Det kan også, som alle andre fornøyelser, benyttes fritt når entréen er betalt. Kort sakt, BonBon-Land er stedet når hele familien som vil ha en skjønn feriedag! Da gjelder det bare å få startet dagen og begynne å glede seg! 

Rabatt på BonBon-Land

Når dere leier sommerhus hos dansommer kan dere kjøpe billetter til BonBon-Land og få 25 % rabatt. Dette tilbudet gjelder derimot kun hvis billettene kjøpes gjennom dansommer. Man kan ikke oppnå tilbudet ved inngangen til BonBon-Land. Billetten skal anvendes i den perioden feriehuset er leid. Billetten får dere før deres besøk i BonBon-Land, slik at dere kan gå direkte inn i parken.

Hvordan kjøper jeg billetter med rabatt?

Du kan bestille dine billetter med rabatt når du bestiller ditt sommerhus i Danmark. Da får du muligheten til å legge til billettene i bestillingen av feriehuset. Hvis du vil vente med å kjøpe billetter til du er i Danmark, kan du dra innom et av våre servicekontorer hvor du kan kjøpe BonBon-Land billetter med rabatt. Du er også hjertelig velkommen til å kontakte oss via mail eller tlf. 21 99 90 10 for å kjøpe billettene.