Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-20:00, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark

Bestiller du et sommerhus på Sjælland får du muligheten for å få 20 % rabatt på entreen til Knuthenborg Safaripark i perioden du har leid sommerhuset.
 
Slik får du rabatt
For å få rabatten skal du skrive ut rabattkupongen som du får tilgang til via linken på din booking og ta den med til Knuthenborg Safaripark. Når du leverer den ved inngangen får du 20 % rabatt på billettene.
 
En opplevelse villere
I Knuthenborg Safaripark, som er Nord-Europas største av typen, er det mange spennende opplevelser for alle. På den store åpne savannen, blant de ville dyrene og de farlige rovdyrene i Tiger- og Ulveskogen kjører dere selv rundt. Dere kan komme virkelig tett på dyrene på de mange områdene hvor dere kan stige ut av bilen. Du kan også følge Knuthenborgs guider rundt i parken og få høre mange spenndende historier om dyrene.
 
Naturlekeplassen Småland
I Danmarks største naturlekeplass er det aktiviteter for alle aldre. Dra på en ordentlig apetur på jungeløya og se hvem av dere som er den beste apen eller lek Robinson Crusoe på vei vekk fra sin øde øy på tømmerflåter. Sving dere som Tarzan eller ta en klatretur gjennom skogen. Dra til vannlekeplassen med gode muligheter for vannplaskeri for de større barna og et separat område hvor de miste kan kose seg. Så husk badetøyet og et ekstra sett tøy når dere besøker Knuthenborg Safaripark.
 
Expedition Tiger
Her blir dere med på nervepirrende tigerekspedisjon i India sammen med sjefen for dyreavdelingen, Christian Fisker, og resten av Knuthenborgs tigerteam. Ledet av dyrepasseren Alex er dere med på en ordentlig vill og hårreisende opplevelse i den indiske "junglen" sammen med tigeren Liva, som er på jakt etter føde til sine tre tigerunger. Det er faktisk slik at du er "tigeren" og ser via et meget avansert "Tiger Cam" som er like nøyaktig som det tigeren ser i sin jakt. Store og små kan bli med med på ekspedisjonen, hvor det plutselig er deg som gjest midt i en veldig dramatisk historie om en hunntiger og hennes unger.