Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 09:00-16:30, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny

Feriehus og ferieleilighet i Albania

Feriehus og ferieleilighet i Albania

Selv om dansommer er eksperter på  feriehusutleie i Danmark, kan vi også tilby et stort utvalg av feriehus i Albania som ennå er et uoppdaget land for mange ferieturister. Albania var lenge et stengt land men de seneste 20 årene har Albania åpnet opp for omverden, og feriehusutleie i Albania er nå mulig. På grunn av dette kan dere leie et feriehus i Albania langt vekk fra masseturismen. Albania er rik på arkeologi, natur og tradisjoner og landet bærer preg av det gamle regimet på den måten at man kan oppleve gamle militærbunkere og monumenter.

Beliggenhet

Albania grenser til Montenegro og Serbia i nord, Makedonia i øst og Hellas i sør. Landet lever for det meste av jordbruk og er et veldig billig ferieland. Den viktigste byen er Tirana, som også er Albanias hovedstad. Andre viktige byer er Durres og Vlora hvor dere kan leie en av våre mange feriehus og ferieleiligheter i Albania. Herfra er det også fergeforbindelser til havnene i Bari, Brindisi, Ancona og andre havner i Adriaterhavet.

Historie

Durres blev grunnlagt i 627 f.Kr. og ifølge legenden av en illyriske konge. Durres har igjennom tidene vært innvadert av grekere og romere, og området er preget av gammel historie for de som er spesielt interessert i det. Albanias natur preges av høye berg og rennende fosser. Leier dere et feriehus eller en ferieleilighet i Albania har dere et godt utgangspunkt for mange historiske dagsturer og turer til kysten. Besøk det romerske amfiteateret i Dürres, som er et av de største på Balkan-Halvøya. Det ble bygget i det 2. århundrede e.Kr. og har en kapasitet på omkring 20.000 tilskuere.

Det albanske kjøkken

Det albanske kjøkkenet preges av italienske og greske retter. Her kan dere bestille skalldyr, risotto og mange flotte nasjonale gryter og piroger. Nasjonaldrikken er raki som er en type brennevin og prisene på restaurantene er veldig reduserte i forhold til Norge. Albania er et mindre utforsket hjørne av Europa der turismen knapt har nådd frem og her finnes det masse uoppdagede småbyer og arkeologiske skatter. Albanias rike historie, få turister og gode beliggenhet gjør at når dere leier et feriehus eller en ferieleilighet i Albania har dere rike muligheter til å få en unik og uforglemmelig ferie. Dere kan finne rimelige feriehus og ferieleiligheter i Albania på de flotteste stedene. Nyt den deilige naturen som det unike landet har å by på mens dere lever i autentiske omgivelser i egen feriebolig! Vi kan absolutt anbefale å leie et feriehus eller en ferieleilighet i Albania!

Viser 1 av 0 resultater
    Se flere ferieboliger eller filtrer ditt søk så det passer til nettopp dine ønsker
    Flere ferieboliger / Filtrer

    Våre regioner i Albania