Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 09:00-16:30, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny

Feriehus og ferieleilighet i Bulgaria

Lei feriehus eller ferieleilighet i Bulgaria

dansommer er dog eksperter på feriehusutleie i Danmark, men som etterspørselen av mer eksotiske områder blir større, utvikler dansommer seg i samme takt.  Bulgaria er fremdeles et ferieland med svært lave priser og landet utvikler seg hele tiden. dansommer har en rekke flotte feriehus og ferieleiligheter i Bulgaria med vest-europeisk standard. Bulgarias plassering ved Svartehavet gir landet et behagelig klima som gjør landet til et ettertraktet feriemål.

Serverdigheter

Bulgarias flotte badestrender  er heller ikke å forakte. Bulgaria ligger på Balkan-halvøya i sør-øst Europa med Romania, Serbia, Makedonia, Hellas og Tyrkia som nærmeste naboer. Hovedstaden er Sofia og her kan man oppleve mye flott arkitektur, gamle flotte kirker og handleboder hvor lokalbefolkningen selger mye håndarbeid og trevarer. Det finnes mange feriehus og ferieleiligheter i denne delen av Bulgaria. Bulgaria består av vekselvis sletter og fjellområder og har en frodig natur.Ferieområdene i Bulgaria ligger som perler på en snor langs den mer enn 2000 km lange kyststrekning ut til Svartehavet og mange av våre feriehus og ferieleiligheter i Bulgaria  finner du her. Området utvikles hele tiden og nye feriehus og leiligheter bygges løpende. Svartehavets mangfoldighet, deilige badevann og nesten 300 solskinnsdager i året er de primære grunnene til at Bulgaria er blitt et utrolig populær feriemål og at mange velger seg et feriehus i eller en ferieleilighet i i Bulgaria i ferien. Det er også en kort flytur til Bulgaria med bare 3 timer flytid.

Opplevelser

Bulgaria er stadig vekk et forholdsvis nytt feriemål med mange uante muligheter. Landet har en rik arkitektur, tradisjon, kultur og historie. Det finnes mange steder med uberørt natur, og hver dag kan man oppdage og oppleve mange spennende ting. Med utgangspunkt fra ett feriehus eller en ferieleilighet i Bulgaria kan dere selvfølgelig også slappe av og ligge på stranden og sole dere. På høsten kan man nyte det milde klimaet og om vinteren er det mulig å stå på ski. Ønsker du å oppleve Bulgaria på egen hånd, anbefaler vi deg å leie et feriehus eller en ferieleilighet i Bulgaria!

Bulgaria har mange kjente feriesteder som Golden Sands, Sunny beach, Albena og Nessebar. Her er det mange serverdigheter, shopping og flotte strender. Gamlebyen i Nessebar en en flott opplevelse som man burde få med seg Her er det flere eldre kirker, flott mariana og uendelig med shopping. Bulgarerne er veldig gjestfrie og reiser man litt rundt i landet og til de mindre stedene, blir man som regel møtt med en utrolig varme og gjestfrihet, her kan man også handle mye billigere enn på turiststedene. De er ett stolt folkeslag som er krative og selger mye håndlagde klær, møbler o.l. Maten i Bulgaria er preget av påvirkning fra mange forskjellige land men dere finner mange gode fisk- og skalldyrsretter her, gode kaker og desserter og til latterlige lave priser. Leier man feriehus eller leilighet i Bulgaria kan man i tillegg handle på de lokale matbutikkene eller lage maten selv i sin egen feriebolig. Billigere blir det ikke.

Viser 0 av 0 resultater
    Se flere ferieboliger eller filtrer ditt søk så det passer til nettopp dine ønsker
    Flere ferieboliger / Filtrer

    Våre regioner i Bulgaria

    Burgas Varna