Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 09:00-16:30, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny

Feriehus og hytte i Finland

Lei feriehus eller hytte i Finland

Lei et feriehus eller en hytte i Finland og opplev lyse nordiske netter og en uberørt finsk natur som gir enestående opplevelser. dansommer har lang erfaring med feriehusutleie i Danmark, men vi har også en rekke feriehus og hytter i Finland til din rådighet. Finland er godt tilrettelagt for sykkel-, vandring-, kano- og rideturer og kan gi gode dagsutflukter våre feriehus og hytter i Finland. Tusenvis av sjøer, åpent landskap, tette skoger, fjellrike områder og et landskap preget av små bekker og øyer uten like kjennetegner dette feriemålet. Nå kan dansommer hytteutleie i Finland også tilby eksklusive feriehus og hytter i dette flotte landet.

Opplevelser

Finland byr på fantastisk natur med mer enn 180.000 innsjøer, 35 nasjonalparker og kysten er flere tusen kilometer lang. Takket være "allemannsretten", som gir alle fri adgang til villmarks, byr Finland på fantastiske muligheter for å utforske naturen både på havet og på land. Dessuten stammer den kjente sporten, stavgang, opprinnelig fra Finland. Hvis ikke man har prøvd det før, så er det opplagt å samle sine første erfaringer her i opprinnelseslandet, mens man samtidig ferierer i et feriehus eller en hytte i Finland. Finland er også kjent for Mummiland som er en flott park for de minste. Man kan ta dagsturer fra sitt feriehus eller sin hytte i Finland og besøke Mummitrollene. Uansett hvor du ønsker å reise så kan vi tilby feriehus og hytter gjennom vår feriehusutleie i Finland.

Midnattsolen

Leier du et feriehus i Finland på høysommeren skinner solen døgnet rundt. I Utsjoki, i den nordligste delen av Lapland, varer den lengste sommerdagen mer enn 2 måneder. I den sørlige delen av Finland blir det heller ikke mørkt på sommeren. Skumringen på kvelden blir avløst av daggry på morgenen. Lei en feriebolig tett på naturen og få med deg midnattsolen.

Det finske kjøkken

Lokale fiskespesialiteter og en skandinavisk og russisk innflytelse på matlagingen preger det finske kjøkken. Fiskeretter dominerer menyen, med hovedvekten på kulinariske spesialiteter av laks (lohi), regnbueørret (kirjolohi), helt (siika), gjedde (hauki), strømming (silakka), aborr (ahven) og av heltling (muikku). Bortsett fra retter laget av reinsdyr eller vilt er innflytelse fra kontinentet på kjøttretter dominant. Desserter er finske unikaer. Mange muligheter for å spise ute eller man kan kose seg i ett av våre feriehus eller hytte i Finland.

De berømte sjøene

En blå labyrint av innsjøer, elver, kanaler og øyer, forent med skog og høydedrag, spredt over flere hundre kilometer vakre og betagende naturområder. Du finner innsjøer i alle størrelser og utformninger overalt i Finland, men den østlige delen er spesielt velsignet med vann. Saimaasjøene, langs grensen til Russland, er et stort nettverk av vannløp, og innsjøene fortsetter mot vest, til Kuopio, og nordover til Nurmes. Dette område har gitt navn til Finlands betegnelse som "De tusen sjøers land", og er en ideel feriedestinasjon uansett om du ønsker å nyte roen og den friske luft, eller du ønsker å utforske de utallige innsjøene, elvene og skogene. Området byr også på en spesiell form for Europeisk kultur som kan utforskes i de små, hyggelige landsbyene, hvor du også kan få innblikk i finske tradisjoner. Velkommen til Finland - "De tusen sjøers land"!

Viser 0 av 0 resultater
    Se flere ferieboliger eller filtrer ditt søk så det passer til nettopp dine ønsker
    Flere ferieboliger / Filtrer

    Våre regioner i Finland

    Finland