Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-16:30, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny

Feriehus og hytter i sjøområdet Saimaa

Lei feriehus eller hytte i sjøområdet Saimaa

Dette området er grunnen til hvorfor Finland går under betegnelsen ”De tusen sjøers land” og hvorfor man sier at Finland er velsignet med vann. Med et feriehus eller en hytte i Finland fra NOVASOL feriehusutleie bor dere midt i denne betegnelsen!

På ferie i Finland vil dere oppleve en blå labyrint av sjøer, elver, kanaler og øyer som er forent med deres feriehus. Dere vil fra deres hytte i Finland se skog og åser som er spredt utover flere hundre kilometer av vakre og betagende naturområder. Fra deres feriehus vil dere finne sjøer i alle størrelser og former. Spesielt den østlige delen av Finland er velsignet med mye vann. Dette gir dere et vakkert syn av Finland på deres ferie.

Med NOVASOL feriehusutleie skal kan dere oppleve Saimaasjøene. Her kan dere fra deres feriehus se et stort nettverk av vannløp. Sjøene fortsetter mot vest til Kuopio og mot nord til Nurmes. Dette området er en ideel feriedestinasjon i Finland, uansett om dere ønsker å nyte roen i og den friske luften, eller om dere ønsker å utforske de utallige sjøene, elvene og skogene. En ferie i Finland gir mange spennende muligheter fra deres feriehus.

Saimaa byr dessuten på en spesiell form for Europeisk kultur som kan utforskes i de små hyggelige landsbyene hvor dere også kan få innblik i finske tradisjoner. Andre viktige og betagende sjøer og vannløp finder dere på den anden siden av Tampere og nær Jyväskylä i den sentrale delen på deres ferie i Finland. Nyt naturen ved sjøområdet Saimaa på deres ferie i det østlige Finland.

Viser 0 av 0 resultater
  Se flere ferieboliger eller filtrer ditt søk så det passer til nettopp dine ønsker
  Flere ferieboliger / Filtrer

  Alle underområder

  Sjøområder Nord Sør Vest

  Våre regioner i Finland

  Finland