Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-20:00, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny

Feriehus og ferieleilighet på Island

Lei feriehus eller ferieleilighet på Island

dansommer tilbyr ikke kun sommerhus i Danmark. Vi har også et utvalg av ferieboliger på Island. En ferie i feriehus på Island gir fantastiske minner for livet. Bli fengslet og inspirert av et hav av inntrykk og opplev denne fascinerende øya av ild og is på kloss hold. På ferie i feriehus på Island blir dere vitne til landets oppstandelse. Naturkrefter som skaper og former øya kan oppleves på hvert eneste hjørne. Det rå, vulkanske landskapet blir konstant bearbeidet av isbreer og ville elver, og kysten forandres også. Klodens innerste krefter er i stadig kappløp med vegetasjonen når det initieres liv på den nylig avkjølte lavaen. For naturelskere er Island et sant paradis med utallige fascinerende attraksjoner som gjør ferien uforglemmelig.

Fantastisk natur

Bli fascinert av de varme kildene og geysirene når du leier et feriehus epå Island. Nyt en spasertur mellom fossefall, voldsomme fjorder og maleriske kyster. Gå på oppdagelsesreise på fantastiske lavaformasjoner, i huler og fortryllede borger. Pust inn den enestående, rene luften og få en forfriskning ved en av de mange rene drikkevannskildene. På ferie i feriehus på Island kan dere dessuten se hvordan millioner av havfugler yngler og hvaler som leker seg ved kysten. Hvis du benytter deg av dansommer feriehusutleie på Island kan du også oppleve store isbreer, heriblant Vatnajökul som med sine 8.000 m2 er Europas største. Å seile mellom Vatnajökulls isfjell er den mest uforglemmelige opplevelsen man kan ta med seg hjem fra en ferie i feriehus eller ferieleilighet på Island. Bisarre isfjell svømmer i en glassklar, blå isbresjø, hvor også seler dykker etter føde. I det varierende sceneri kan man med litt hell se store isblokker falle ned i vannet med et enormt brak.

Opplevelser

Det er uendelige muligheter for nærkontakt med Islands utallige vidundere under deres opphold i feriehus eller ferieleilighet på Island. Dykk ned i en fascinerende verden langt fra hverdagen. Opplev det islandske kjøkken med lam, melkeprodukter og fisk. Vanlige matretter på Island er f.eks. skyr, hangikjöt, kleinur, laufabrauð og bollur. Þorramatur er en tradisjonell buffét som serveres på midtvinterfesten. Þorrablót inneholder et utvalg tradisjonelle røkte matretter og fiskeprodukter som serveres med rúgbrauð (kompakt mørkt rugbrød) og brennevin. Ved å leie feriebolig gjennom dansommer feriehusutleie på Island vil du få en uforglemmelig gastronomisk opplevelse!

Viser 0 av 0 resultater
    Se flere ferieboliger eller filtrer ditt søk så det passer til nettopp dine ønsker
    Flere ferieboliger / Filtrer

    Våre regioner i Island

    Island