Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-20:00, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

LEGOLAND®

Få rabatt på en morsom dag i LEGOLAND®

Få rabatt på billetten til LEGOLAND

Når du bestiller sommerhus hos dansommer, kan du kjøpe billetter med rabatt til LEGOLAND®.

Kjøp en voksenbillett til fullpris, og få en barnebillett (3-12 år) gratis. Kun gyldig med NOVASOL/dansommer-leiebevis. Tilbudet gjelder 1-dags entre i LEGOLAND®. Vi har også spesialpriser til personer som er 65+ år. De kommer inn til prisen av en barnebillett! Billetten får dere når dere henter nøkkelen, slikat dere kan gå direkte inn i LEGOLAND®.

Hvordan oppnår jeg rabatten?
Når du bestiller ditt feriehus gjennom dansommer kan du legge til LEGOLAND®-billetter i bestillingen eller du kan kjøpe de på våre sericekontorer i Danmark. Du er også hjertelig velkommen til å sende oss en mail eller ringe oss på tlf. 21 99 90 10 for å bestille billetter med rabatt. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter. 

 

LEGOREDO® - EVEN WILDER

Store opplevelser venter hele familien i LEGOLAND
LEGOLAND® har blitt enda mer yehaaa! Vi fyller 50 år, så på med cowboyhatten og indianerfjæren, for LEGOREDO® Town er villere enn noen gang! Nå kan du fly som ørnen: I årets nyhet, Flying Eagle, kjenner man at det kiler i magen når rutsjebanen stuper fra Ørneklippen 11 meter over bakken og suser i rivende fart forbi alle præriens flotte LEGO® dyr. LEGO ® Canoe står også som ny, helt fin og klar for vår 50. sesong. Så kom inn og opplev den ville vesten i LEGOLAND® større, bedre og vakrere enn noensinne!
 
Ninjaene inviterer til kino i sine splitter nye LEGO NINJAGO 4D-filmer som du bare kan oppleve i LEGOLAND® . Dere kan se det hele ovenfra i LEGOTOP® eller hoppe på LEGO® toget og finne det neste magesuget. Høvdingen Langøre venter med brød i indianerleiren, og du kan få ditt første førerkort i SEAT trafikkskolen. Når dere er klar for action, kan dere bekjempe ondskap i den fantastiske 3D-opplevelsen i LEGO® NINJAGO The Ride, få magesug i fritt fall i Polar X-plorer og vaske gull til den store medaljen. Vi ser frem til en enda villere sesong med dere i LEGOLAND® .