Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-20:00, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny
submenu icon

Djurs Sommerland

Spesialtilbud på billetter - kjøp online hos dansommer med rabatt

Bestiller du ditt sommerhus gjennom dansommer, kan du kjøpe rabatterte billetter til Djurs Sommerland –  det er opplevelser nok til flere dager i Nordens største sommerland.
 
Tilbudet er gyldig mellom 27.april – 21.oktober. Parkens åpningstider finner du på www.djurssommerland.dk.
 
Todagersbillet – spar 15% og besøk parken to ganger på én uke
Dagsbillett – spar 20%
 
Billetten får dere før deres besøk i Djurs Sommerland, slik at dere kan gå direkte inn i parken. Når entreen er betalt, er det fri adgang til alle fornøyelser. 
 
OBS!
 
Kan ikke kombineres med andre tilbud.
Billettene er gyldig gjennom samme periode som feriehuset er booket.
Tilbudet gjelder kun ved kjøp gjennom dansommer. Rabatten kan ikke oppnås ved inngangen til Djurs Sommerland.
Billetter for 2 dager er personlig og kan derfor ikke gis bort til andre. Begge besøkene til Djurs Sommerland må være innenfor den samme uken.
 
Når du bestiller ditt feriehus gjennom dansommer.no kan du legge til billetter i bestillingen, eller kjøpe de på et av våre servicekontorer i Danmark. Du er også hjertelig velkommen til å sende oss en mail eller ringe oss på tlf. 21 99 90 10 for å bestille billetter med rabatt. 
Legg ferien til Danmark med dansommer
 
Opplev Nordens største sommerland
 
Er du klar for fart, lek og moro for hele familien? Da kan du glede deg til åtte temaland, Danmarks største berg – og dalbaner, det kjempestore Vandland og mer enn 60 attraksjoner til glede for store og små. Opplev de mange grunnene til at Djurs Sommerland har blitt kåret til Nordens beste sommerland fire år på rad og prøv to morsomme nyheter som passer hele familien. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lei feriehus og besøk Djurs Sommerland
NYHETER 2018: Safaribussen og Jungle Rally
 
Hopp ombord i familiekarusellen Safaribussen og bli med på en morsom busstur gjennom jungelen. Pass på – turen er nemlig full av overraskelser. Stig av ved Jungle Rally, der de fartsglade minste kan gi full gass med hele familien i den nye barnerutsjebanen. 
Djurs Sommerland dansommer
Kjenn suset i Danmarks største berg – og dalbaner
 
I den nye DrageKongen er dere garantert et sug i magen, når dere plutselig stuper ned i 85 km/t fra 30 meters høyde. Det er adrenalinrush i verdensklasse, når dere blir skutt avgårde i opptil 85 km/t i Danmarks lengste berg- og dalbane, Juvelen, og fyker nedover fra 32 meters høyde i 90 km/t i Piraten. 
Bondegårdsland - Djurs Sommerland

Bondegårdsland - for barn og lekeglade voksne

I det store Bondegårdsland venter gøy og leker for hele familien. Opplev for eksempel det frie fallet fra vanntårnene, eller fly avgårde i berg- og dalbanen i en sky av hønsefjær. Hva med en tur i et roterende fjøs? Gled deg til 10 forskjellige fornøyelser som alle kan være med på.
Aqua park djurs sommerland
Magisk Halloween 13. - 21. oktober 2018
 
Når dagene blir kortere, skrus (u)hyggen opp. Under Magisk Halloween i Djurs Sommerland kan dere oppleve 25.000 gresskar, raslende skjelletter og ekte hekser. Gled dere også til to Haunted Houses, som er en fortryllende opplevelse for hele familien, og Græskarfabrikken, hvor skremmende gys venter rundt hvert hjørne. 
 
Husk, når entreen er betalt, er det fri adgang til alle fornøyelser. 
 
 
 
 

 

Djurs Sommerland - opplevelser til flere dager