Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-16:30, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny

Store Landsteder

Eventyrlige ferieminner venter hvis du velger å tilbringe ferien på et av dansommers mange flotte og store landsteder. Våre store landsteder i Danmark er perfekte for deg som gjerne vil oppleve en ferie sammen med hele familien eller en stor vennegjeng, og samtidig få en opplevelse litt utenom det vanlige.

Landsteder yrer av historie og sjarme og tilbyr et stort utvalg av aktivitetsmuligheter, som f.eks. innendørs svømmebasseng og/eller spa og sauna. Det er også vanlig at det finnes aktivitetsrom eller en aktivitetshall på landstedet som byr på aktiviteter som dart, billjard, bordtennis, badminton, fotball, treningsutstyr, forskjellige spill og leketøy. Så her blir det ikke lett å kjede seg. På flere av landstedene finnes det også festsaler som er perfekte til feiringer av spesielle merkedager. Kombinasjonen mellom god plass, mulighet for overnatting og mange aktiviteter, gjør landstedene i Danmark velegnede til f.eks. fødselsdager, bryllup eller konfirmasjon. Landstedene ligger over hele Danmark, som gjør det lett å finne et passende sted hvor familien, vennene eller festdeltakerne kan samles.

En ferie i flokk gir også alle de beste muligheter for å slappe av og nyte ferien, da vi tilbyr kokk og barnepass ved flere av landstedene. Dessuten gir det også litt mer rom i budsjettet, da dere er mange om utgiftene som naturligvis kun blir mindre jo flere som samles. La en av de store landstedene danne rammene om din ferie eller din spesielle merkedag og få en opplevelse du sent vil glemme! 

Arrangerer fest i et av våre store landsteder

Legg unike og herskapelige rammer rundt den store dagen! Våre store landsteder har plass til store arrangement, ekstravagante feiringer og mange gjester. Kanskje kommer noen av gjestene allerede langveisfra og skulle overnatte, så hvorfor ikke ta festen i hyggelige Danmark? Hver eneste av de historiske eiendommene har sin egen historie, som ofte går helt tilbake til 1700-tallet. Mange av landstedene har tidligere vært en del av en herregård eller tilhørt adelen. I dag kan du bestille disse landstedene og la de danne rammene rundt en herskapelig feiring. De store ferieboligene passer for eksempel perfekt til bryllup, jubileumsfeiring eller store, glamorøse fester. Se frem til et opphold i eksklusive omgivelser i et av dansommers store landsteder! 

Feriebolig til flere familier

Hvis det er flere familier som ønsker å leie sommerhus i Danmark sammen, har dansommer den riktige ferieboligen til anledningen. Her finner du alt du trenger under ett og samme tak. Her har du muligheten til å trekke deg tilbake og nyte stillheten i private rammer, eller samle familiene til store middagsselskaper i fellesområdene. De store ferieboligene har i tillegg gode aktivitetsmuligheter og fasiliteter som innendørs eller utendørs svømmebasseng, eller eget aktivitetsrom. Her vil både store og små ha det godt på ferie! 

For bedrifter og større grupper

Våre store landsteder er også perfekt for et firmaopphold. Kanskje planlegges en stor konferanse, medarbeidertur eller kurs? Da vil landstedene med konferanserom og wellness-område være midt i blinken. Her kan bedriften arrangere workshops, kurs eller teambuilding på dagtid, og spise god mat sammen i fellesområdene på kvelden. Her bor du og kollegaene dine i komfortable rammer, slik at en kan møte uthvilte til en ny dag med aktiviteter.