Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 08:30-20:00, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny

Store Landsteder

Du vil få eventyrlige ferieminner hvis du velger å tilbringe ferien på et av dansommers mange flotte og store landsteder. Våre store landsteder i Danmark er perfekte for deg som gjerne vil oppleve en ferie sammen med hele familien eller en stor vennegjeng, og samtidig få en opplevelse utonom det vanlige.

Landsteder yrer av historie og sjarme og tilbyr et stort utvalg av aktivitetsmuligheter, som f.eks. innendørs svømmebasseng og/eller spa og sauna. Det er også vanlig at det finnes aktivitetsrom eller en aktivitetshall på landstedet som byr på aktiviteter som dart, billjard, bordtennis, badminton, fotball, treningsutstyr, forskjellige spill og leketøy. Så her blir det ikke lett å kjede seg. På flere av landstedene finnes det også festsaler som er perfekte til feiringer av spesielle merkedager. Kombinasjonen mellom god plass, mulighet for overnatting og mange aktiviteter, gjør landstedene i Danmark velegnede til f.eks. fødselsdager, romantiske bryllup eller konfirmasjon. Landstedene ligger over hele Danmark, som gjør det lett å finne et passende sted hvor familien, vennene eller festdeltakerne kan samles.

En ferie i flokk gir også alle de beste muligheter for å slappe av og nyte ferien, da vi tilbyr kokk og barnepass ved flere av landstedene. Dessuten gir det også litt mer rom i budsjettet, da dere er mange om utgiftene som naturligvis kun blir mindre jo flere som samles. La en av de store landstedene danne rammene om din ferie eller din spesielle merkedag og få en opplevelse du sent vil glemme! 

Firmatur til Danmark

De store landstedene egner seg også for firmaer som skal avholde møter, konferanser eller tur for de ansatte. Som firmakunde får du med våre landsteder mulighet til å gi dine medarbeidere, kunder eller samarbeidspartnere en annerledes opplevelse i omgivelser som er litt mer sjarmerende enn et allminnlig konferanselokale.

Firma: konferanser, kurs, medarbeidertur, events

Ferie: familieferie, venneferie

Merkedager: fødselsdag, bryllup, barnedåp, reunion, bryllupsdag