Tlf.: 21999010 | Man-Fre: 09:00-15:00, Lør: 15:00-20:00, Søn: 10:00-15:00

menu icon Meny

Feriehus og ferieleilighet i Tyrkia

Lei feriehus eller ferieleilighet i Tyrkia

Elsker dere sol, strand og havet? Elsker dere antikke steder, kultur og god mat? Da er Tyrkia noe for dere! dansommer er mest kjent for sine sommerhus i Danmark, men du som vil snuse på Tyrkia kan glede deg over at vi har en rekke ferieboliger i Tyrkia. Vi har mange flotte feriehus i Tyrkia og som feriehusformidler sitter vi klar til å hjelpe deg med å finne drømmehuset. Ta med vennene og bo i en ferieleilighet i Tyrkia  og opplev all herligheten. Tyrkia har plassert seg blant nordmenns favoritter når ferien står for døren. Særlig ettertraktet er rivieraen med det vidunderlige klimaet og de kilometerlange sandstrendene hvor solen pleier innbyggerne og turistene hele 320 dager i året. Det gir et fantastisk utgangspunkt for en deilig familieferie.

Serverdigheter og aktiviteter

Det er ikke bare klimaet som lokker gjester fra hele verden til Tyrkia. Den gamle tyrkiske kulturen byr på mange overraskelser og opplevelser. I Tyrkia finner du mange badeparker og sportslige aktiviteter langs strendene på de største turiststedene. Noen av de mest populære feriemålene i Tyrkiaer Side, Antalia, Ankara og Alanya. En tur til Istanbul er også en flott opplevelse for de kulturinteresserte. Dette herlige landet kan også by på shopping hvor tyrkiske tepper, gull, skinnvarer og mye mer preger markedene. Å leie feriehus i Tyrkia vil gi de opplevelser du sent vil glemme og Tyrkia er fortsatt et rimelig land å feriere i hvor både restaurantbesøk og shopping er rimelig. 

Det tyrkiske kjøkkenet

I Tyrkia finner du mange flotte restauranter og et utpregende uteliv. Det tyrkiske kjøkken er en fantastisk blanding av Europa og Asia. De fleste handelsveiene mellom Europa og Asia gikk gjennom Anatolia, og dette har i stor grad påvirket matkulturen i Tyrkia. Maten er en herlig miks av Middelhavet, Midt-Østen, Orienten, Kina, Frankrike og Afrika. Dette karnevalet for smakssansene bør du ikke gå glipp av! Gjør deg ikke den bjørnetjenesten at du kun spiser pizza og hamburgere mens du oppholder deg i Tyrkia. La deg forføre av den tyrkiske matlagingen og kokekunsten når du reiser med dansommer feriehusutleie i Tyrkia.

Ferieboligene

Våre feriehus og ferieleiligheter i Tyrkia vil være et glimrende utgangspunkt for utflukter til de tyrkiske severdighetene. Felles for våres feriehus i Tyrkia er den private atmosfæren som står i sterk kontrast til de store betonghotellene langs kysten. Ditt feriehus eller din ferieleilighet i Tyrkia gir deg også muligheten til å kombinere hele familiens ønsker. Barna vil elske god plass, få restriksjoner og ikke minst bassenget. De voksne vil nyte den rolig atmosfæren hvor hygge og avslapping står på agendaen. Med dansommer feriehusutleie i Tyrkia er du garantert en deilig ferie!

Viser 0 av 0 resultater
    Se flere ferieboliger eller filtrer ditt søk så det passer til nettopp dine ønsker
    Flere ferieboliger / Filtrer

    Våre regioner i Tyrkia