Aktivitetshus

Hold deg i form i ferien!

Hos dansommer kan du leie skjønne feriehus som fast besitter populære innendørs aktiviteter som bordtennis, billjard eller airhockey.

Vi kaller disse feriehusene for "Aktivitetshus" og de er perfekte til ferie på alle årstider – også når det regner eller snør.

Lurer du på hva stjernene betyr? Våre eksperter bruker disse for å kategorisere feriehusets standard. Det er ganske enkelt; jo flere stjerner, jo høyere komfort.
Trykk for å aktivere kortet


Alle våre feriehus som har blitt karakterisert som et aktivitetshus lever naturligvis opp til den høye dansommer-kvaliteten med smakfull innredning og en høy grad av komfort. I en del av våre feriehus vil det utover de nevnte aktiviteter være ytterligere aktivitetsmuligheter som f.eks. dart, PlayStation eller motionredskaper.

Dessuten byr flere av disse feriehusene på f.eks. petanque-,  volleyball- eller badmintonbane i tilknytning til feriehuset. Det er defor mange gode anledninger til å få rørt kroppen og dyrke fellesskapet både ute og inne når dere tilbringer deres ferie i et aktivitetshus . Det aller beste er at likegyldig av hvor mye dere benytter dere av aktivitetene, så er det inkludert i leien av feriehuset!

Se alle våre aktivitetshus i Danmark

Et aktivitetshus er det ideelle valget hvis dere gjerne vil bruke ferien på annet enn shopping, bading og lange gåturer eller kun ønsker å kombinere avslapning i ferien med litt sportslig aktivitet. Her er det mange timers moro og underholdning i feriehus for både store og små feiregjester.

P.S. Dere er selvfølgelig alltid velkommen til å ta med deres egne spill til utendørs- og innendørs lek.

| Administrator
(Publisert første gang: )