search

Lei ferieleilighet eller feriehus i Hellas

Hellas er et av Europas mest populære reisemål. Selv om vi er kjent for vår feriehusutleie i Danmark, har vi også et stort utvalg av feriehus og ferieleiligheter  i Hellas. Lei et av våre feriehus i Hellas og opplev hvorfor alle elsker Hellas! dansommer kan tilby feriehus og ferieleiligheter i Hellas for enhver smak. I Hellas kan du nyte metropolitiske storbyer og paradisiske badebukter, frodige berrgområder med flott utsikt og karakteristiske hvite klipper, oliven- og furulunder, deilige sandstrender, romantiske laguner og krystallklart hav. I Hellas finnes det bl.a. pittoreske småbyer med hvite hus og luften fra din feriebolig dufter appelsin og jasmin. Sola skinner fra en skyfri himmel og stemningen er avslappet. Alt dette kan du oppleve i Hellas.

Vakker natur og utrolige opplevelser

Hellas består av fastland, et par halvøyer og ca. 1.400 øyer hvor knappe 200 er bebodde. Du kan finne en ferieleilighet eller et feriehus over hele landet. Hvert område har sin helt egen sjarme, og det er ingen øyer som er like. Felles for alle øyene derimot, er at det er mulig å seile, surfe, snorkle og nyte sol og strand. Dyrelivet er også fantastisk. Seler og delfiner kan ses til havs, og havskildpadder holder til i perioder på noen av strendene. Det finnes også mange spennende aktivitetsmuligheter i Hellas. Dykking langs kysten, hiking, klatring, mountainbiking, trekking, kanoturer, windsurfing og ridning er noen av det man kan foreta seg på sin ferie i Hellas

Utallige attraksjoner

Den vestlige sivilisasjonen har sine røtter i Hellas. I Hellas ble demokratiet, den vestlige litteraturen og kunsten, og de fleste vitenskaper født. I antikken var Hellas hele verdens midtpunkt. Opptil i dag er Hellas full av historiske minnemerker fra oldtiden, imponerende bygninger, templer, klostre og kunstskatter. Lei et feriehus eller en ferieleilighet  i Hellas og ta et dykk i den greske historien! Et av de mest storslåtte bygningene, Akropolis, kan oppleves fra din ferieleilighet  i den greske hovedstaden Athen. Athen er på én og samme gang en kaotisk og hektisk storby, men samtidig uimotståelig og sjarmerende. I den eldste bydelen Plaka kan man ta en pause fra storbyreset og den hektiske trafikken. Her kan du nyte de små koselige gatene, torgene med hyggelige kaféer og restauranter, samt grekernes gjestfrihet. Fra din ferieleilighet eller ditt feriehus i Athen er det kort vei til alle severdigheter. Hvis du ikke vil bo midt i bykjernen, kan du leie et feriehus rett utenfor Athen.

Det greske kjøkken

Når man blir sulten i sitt feriehus eller i sin ferieleilighet i Hellas, har man muligheten til å nyte greske måltider i de lune middelhavskveldene. Man kan også ta turen til en av de mange restaurantene eller tavernaene som ofte ligger i små sidegater eller ved en sjarmerende havnepromenade med utsikt over solnedgangen og fargestrålende fiskebåter. I Hellas finnes det mat for de fleste ganer, f.eks. tzatziki, gresk salat, dolmades, moussaka, souvlaki, ferske skalldyr og grillet fisk - eller hva med å starte måltidet med mezes som er lekre, greske småretter, gjerne serveret med en ouzo eller et glass kjølig hvitvin? Med et feriehus i Hellas kan du unne deg mange, gode, greske spesialiteter!