Store landsteder

Du vil få eventyrlige ferieminner hvis du velger å tilbringe ferien på et av dansommers mange flotte og store landsteder. Våre store landsteder i Danmark er perfekte for deg som gjerne vil oppleve en ferie sammen med hele familien eller en stor vennegjeng, og samtidig få en opplevelse utonom det vanlige.

Lurer du på hva stjernene betyr? Våre eksperter bruker disse for å kategorisere feriehusets standard. Det er ganske enkelt; jo flere stjerner, jo høyere komfort.
Trykk for å aktivere kortet

Landsteder yrer av historie og sjarme og tilbyr et stort utvalg av aktivitetsmuligheter, som f.eks. innendørs svømmebasseng og/eller spa og sauna. Det er også vanlig at det finnes aktivitetsrom eller en aktivitetshall på landstedet som byr på aktiviteter som dart, billjard, bordtennis, badminton, fotball, treningsutstyr, forskjellige spill og leketøy. Så her blir det ikke lett å kjede seg. På flere av landstedene finnes det også festsaler som er perfekte til feiringer av spesielle merkedager. Kombinasjonen mellom god plass, mulighet for overnatting og mange aktiviteter, gjør landstedene i Danmark velegnede til f.eks. fødselsdager, romantiske bryllup eller konfirmasjon. Landstedene ligger over hele Danmark, som gjør det lett å finne et passende sted hvor familien, vennene eller festdeltakerne kan samles.

En ferie i flokk gir også alle de beste muligheter for å slappe av og nyte ferien, da vi tilbyr kokk og barnepass ved flere av landstedene. Dessuten gir det også litt mer rom i budsjettet, da dere er mange om utgiftene som naturligvis kun blir mindre jo flere som samles. La en av de store landstedene danne rammene om din ferie eller din spesielle merkedag og få en opplevelse du sent vil glemme! 

Store landsteder med perfekt beliggenhet

Våre store landsteder ligger flott til i vakker natur. Er du på utkikk etter en ferie i idylliske omgivelser, kanskje i nærheten av vann og skog, langt borte fra hverdagens stress og mas? Da er våre flotte landsteder for deg. Her får du muligheten til å utnytte den store plassen, både innendørs og utendørs. La dansommers landsteder være ditt utgangspunkt for en ferie litt utenom det vanlige, og oppfyll drømmen om en luksusferie i Danmark.

Våre store landsteder passer blant annet til:

…en ferie med hele familien

Samle hele familien i et av våre store landsteder, private luksuseiendommer eller eksklusive feriehus, og tilbring uforstyrret tid sammen. En ferie sammen er en flott måte å øke samholdet i familien, ved å skape uvurderlige minner. Disse ferieminnene vil dere ha for alltid.  Planlegg aktiviteter fra landstedet eller bare nyt tiden dere har sammen.

…en ferie med venner

Et av våre store landsteder er den perfekte anledning for sammenkomster med venner. Her er det nok av plass til alle gjestene, innendørs og utendørs. Ofte har landstedene en spennende historie som skaper en unik atmosfære. Ønsker dere å feire noe spesielt, er et dansommer landsted et ypperlig utgangspunkt for en ekstraordinær feiring.

…de spesielle anledningene

På flere av landstedene finnes det også festsaler som er perfekte til feiringer av spesielle merkedager. Kombinasjonen mellom god plass, mulighet for overnatting og mange aktiviteter, gjør landstedene i Danmark velegnede til f.eks. fødselsdager, romantiske bryllup eller konfirmasjon. Landstedene ligger over hele Danmark, som gjør det lett å finne et passende sted hvor familien, vennene eller festdeltakerne kan samles.

...seminar med jobben

De store landstedene egner seg også for firmaer som skal avholde møter, konferanser eller tur for de ansatte. Som firmakunde får du med våre landsteder mulighet til å gi dine medarbeidere, kunder eller samarbeidspartnere en annerledes opplevelse i omgivelser som er litt mer sjarmerende enn et allminnlig konferanselokale.

Alle våre flotte landsteder samlet på et sted

Er du på utkikk etter et stort landsted i Danmark til din neste ferie med familie eller venner? På våre nettsider kan du se vårt store utvalg, og enkelt bestille din neste ferie i dag. Så er det bare å smøre seg med tålmodighet frem til ferietid. 

Tips til anledninger der et stort landsted kan være aktuelt:

  • Firma: konferanser, kurs, medarbeidertur, events
  • Ferie: familieferie, venneferie
  • Merkedager: fødselsdag, bryllup, barnedåp, reunion, bryllupsdag