search

Lei et feriehus eller en hytte i Sverige

dansommer har mange års erfaring med feriehusutleie i Danmark, men vi har også et stort utvalg av ferieboliger i fortryllende Sverige. Å leie feriehus i Sverige er en fantastisk opplevelse. Sverige er et stort land full av spennende variasjoner. Her kan dere oppleve noe som minner om middelhavssol i sør til polarlyset som lyser opp himmelen i nord og i midten av Sverige finner dere de dype skogene. Fjell, elver og rolige innsjøer fulle av gjedde og abbor gir dere en fantastisk opplevelse når dere leier feriehus eller hytte i Sverige. 

Opplevelser

Lei hytte i Sverige og opplev ro og fred. Dere kan spasere over duftende enger, fiske, dra på kanoturer og bade. Sverige er ikke bare sol og bading. Det er alltid noe du og din familie kan finne på  uavhengig av været. Kanskje dere til og med kan benytte ferien i Sverige til å dra på elgsafari. På turen gjennom Sverige blir du stadig hilst av røde og hvitmalte ferieboliger og et av dem vil stå klart til dere. Vi i dansommer har en soleklar favoritt når det gjelder opplelvelser i Sverige og det er skjærgårdskysten langs Vest-Sverige. Her liker vi å nyte svale sommerkvelder ved havet, mens grillmaten stekes og et deilig glass med vin slukner tørsten. Hvis du er glad i havet, kan vi absolutt anbefale den svenske skjærgården! 

Byferie og skiferie

Leier dere feriehus i Sverige vil dere oppleve at det ikke bare er den svenske naturen som er flott i Sverige. Byene er det også! Ta dere tid til shopping i Malmø, et restarantbesøk i Gøteborg eller en vikingutstilling i Stockholm. Om sommeren finnes det et stort utvalg av idrettsarrangementer, musikk- og kulturfestivaler i byene. Vinteren er den aktive årstiden i Sverige. Hvorfor ikke reise på en skiferie i et av dansommers mange feriehus og hytter i Sverige? Den imponerende svenske naturen byr på fantastiske muligheter for å kombinere skisport med ferie i "eget" feriebolig i Sverige. Med en dansommer vinterhytte bor dere som oftest i kort avstand fra langrennløypene og skibakkene. 

Barna vil elske Sverige

Sverige tilbyr en rekke opplevelser for barna. Fornøyelsesparker med ponniridning, Pippi Langstrømpe teater, westernbyer og mye mye mer. En tur til Ullared er også en morsom opplevelse. Her vil du finne det perfekte sommerhuset eller hytten til din familie. Vi kan garantere at barna kommer til å elske Sverige! Sverige regnes dessuten som et av de sikreste landene å feriere i.