search

Lei en ferieleilighet eller et feriehus i Montenegro

Selv om vi er spesialister på feriehusutleie i Danmark er vår feriehusportefølje spredt utover hele Europa! Vi har bl.a. et stort utvalg av feriehus og ferieleiligheter  i deilige Montenegro. Selv om Montenegro hører til kategorien "små land", kan landet tilby en naturlig skjønnhet, brede strender, sjøer, elver og vakre byer som Podgorica og Niksic hvor dere naturligvis kan leie en feriebolig. Montenegro er beliggende på Balkan-halvøya med utsikt over Adriaterhavet og omgitt av Kroatia i nord og Albania i sør.

Opplevelser

Lei et feriehus ved kysten i Montenegro og opplev de bratte klippene som er spekket med bukter og sandstrender og sjarmerende byer som tilbyr historisk sjarme. Dessuten vil de skogkledde fjellene i de Dinariske Alpene og Canyon of Tara i nord gjøre din ferie helt unik. Landet er fortsatt i startfasen når det gjelder turisme og er derfor fortsatt et rimelig ferieland for de som planlegger å leie feriehus eller ferieleilighet i Montenegro. Her kan man spise og kose seg på flotte restauranter for en billig penge. De soltørste kan fryde seg over at Montenegro har 117 strender som tilsammen er 73 km lange. I Budva finnes strendene Slovenska Stranden, Richards Beach og  Mogren Strand 1 & 2. Sydpå finner vi stranden Becici som i 1936 ble kåret til Europas fineste strand. 

Aktiviteter

I Montenegro finner du en rekke vannsportmuligheter, samt muligheter for å spille tennis, dra på utflukter, hoppe i strikk, paragliding og parasailing. Vi har feriehus og ferieleiligheter en rekke steder i Montenegro og du kan glede deg over at landet har mye å tilby både av shopping, badeliv, historie og sportsaktiviteter. Montenegro kan betraktes som en usedvanlig destinasjon, men landet har uendelig mye å tilby og vil garantert forbløffe deg. Montenegro kan best utforskes med en feriebolig fra dansommer feriehusutleie i Montenegro. Ditt feriehus eller ferieleilighet i Montenegro er designet for å ønske dere velkommen på den best mulige måten.

Det montenegriske kjøkkenet

Det montenegrinske kjøkken er en fantastisk blanding av det mediterranske og kontinentale kjøkken som f.eks. fersk grillet fisk, blekksprut, muslinger og annen lekker mat som vi kjenner fra det mediterranske området. Helstekt lam stekt på spyd, lammekjøtt tilberedt på kull og nasjonale spesialiteten ”kajmak”, skummet melkekrem, cevapcici som er små krydrede frikadeller. Det serveres selvfølgelig pizza, pasta og andre italienske og internasjonale retter på de fleste restaurantene.