search

Lei en ferieleilighet eller et feriehus i Kypros

Du var kanskje overbevist om at vi kun jobbet med feriehusutleie i Danmark? Da må du tro om igjen! Vi har også et stort utvalg av feriehus og ferieleiligheter på Kypros. Mange av våre feriehus og leiligheter på Kypros er helt unike, og mange har eget basseng. Kypros er en av Middelhavets mest solsikre øyer. Her finner du en rekke fine strender og ifølge EUs årlige rapport har Kypros Europas beste badevann! Kypros er den tredje største øya i Middelhavet og er kjent som en veldig varm øy med lange, varme somre året rundt. Det er derfor mange turister som reiser dit om vinteren da vinteren oppleves omtrent som en norsk sommer.

Naturen

Landskapet består blant annet av to fjellkjeder som krysser landet og gir muligheter for noen vidunderlige utflukter. Vi anbefaler å utforske de dominerende fjellene Pentadaktylos og Troodos. Den største fjellkjeden på Kyrpos av vulkansk opprinnelse har en overraskende natur,vakre landsbyer og typiske byzantinske kirker og klostre beliggende mellom fjellene. Kypros består ikke bare av fjell, men landet byr også på en lang strekning av sand, grus og noen av de reneste farvann. Utvalget er virkelig forbløffende fra kysten med fin hvit sand og turkisblått vann til klippekyster med bukter og sjøgrotter som er ideelle for snorkling og dykking. Plantelivet er ikke likt det som en finner ellers langs Middelhavet. Det skyldes Kypros sin isolerte posisjon i Middelhavet. Hvis du er en ekte naturelsker, kan vi anbefale deg å ta turen til noen av øyas mest kjente naturopplevelser som sjøgrottene i Agia Napa, Adonis Bad, sanddynene i Akrotiri og Cavo Greco.

Aktiviteter

Kypros er et interessant og livlig feriemål og er perfekt for å leie et feriehus eller en ferieleilighet både vår, sommer og høst. Øya har mye å tilby enten du drømmer om fine strender, båtutflukter, dykking, kulturhistorie, terrengsykling, fotturer, fornøyelsesliv, vingårdsbesøk eller restauranter med grillede spesialiteter. For de som reise med barn anbefaler såklart å nyte dagene på vakre strendene hvor de oftest tilbys en rekke aktiviteter som hoppeslott, lekeparker og volleyball. Hvis dere trenger en liten pause fra stranden kan vi bl.a. å ta turen til Agia Napa vannpark, dyrehagen i Limassol, eller Santa Marina Retreat hvor man kan ri på hester, skyte med bue og kjøre buggies. Våre feriehus og ferieleiligheter på Kypros kan benyttes uansett ferieformål. Benytt et feriehus eller en ferieleilighet på Kypros som utgangspunkt for å oppleve øyas mange aktivitetsmuligheter og tilbring en uforglemmelig ferie med familien, venner eller kjæresten.