search

Lei en ferieleilighet eller et feriehus i Belgia

Hvis du har leid sommerhus i Danmark i en årrekke og er på utkikk etter en forandring, da er feriehus eller ferieleilighet i Belgia et godt alternativ! Belgia er nemlig mye mer enn bare Brussel som er landets kosmopolitiske hovedstad og en travel, livlig og moderne storby. Dra f.eks. på kanalbåtturer i Brugge eller shopping i Antwerpen som er ung og trendy by. Antwerpen har også mye å by på innenfor mote, kultur, kunst, shopping og gastronomi. Benytt ferien til å kose dere på en hyggelig uterestaurant eller rusle rundt i gatene og se på livet i byene. dansommer har en rekke feriehus og ferrieleiligheter i Belgia ved de store byene som absolutt er verdt et besøk når man er på ferie i dette spennende landet. dansommer feriehusutleie garanterer deg en deilig ferie i Belgia!

Naturen

I Belgia finnes blant annet fjellkjeden Ardennerne med sine skogkledde fjell, elver, fantastiske dryppsteins grotter og store skoger. Lei et feriehus eller en ferieleilighet i Belgia og la deg friste av lange vandreturer hvor de eneste lydene er fuglenes kvitter, bekkens risling, forsiktige grynt fra villsvin og vindens hvisken i trærne. Ren balsam for kropp og sjel! La deg inspirere av dette lille landet og lei deg et feriehus eller en ferieleilighet i Belgia enten inne i landet eller ute ved kysten. Mange av våre ferieboliger er bygget i tradisjonell belgisk stil. Med den vakre naturen kommer også utallige aktivitetsmuligheter for de som liker å holde seg aktive i ferien. Spenn på deg skiene om vinteren, svøm om kapp i innsjøene om sommeren eller ta deg en løpetur gjennom skogen når høstens farger lager kunstverk av landskapet.

Det belgiske kjøkken

Hvis man bor i et feriehus Belgia og ikke har lyst til å lage maten selv, kan du glede deg over at det belgiske kjøkken en fest for smak og øyner. Belgia anses av mange som et gastronomisk høydepunkt. I Belgia vil man med stor sannsynlighet få noen av sine beste kulinariske opplevelser. Her serveres fransk kvalitet i tyske posjoner. I de mange små byene finner du kafeer og restauranter side om side som konkurrerer om å lage den beste maten av de lekreste råvarene. Her kan du smake på bl.a. over 300 ulike typer ost, verdens beste sjokolade og over 500 forskjellige typer øl. Glem heller ikke å smake på den belgiske retten waterzooi som består av kylling eller fisk med strimlede grønnsaker i en buljongbasert saus. Du vil elske det! Med dansommer feriehusutleie i Belgia bor du aldri langt fra gastronomiske herligheter!