search

Lei en ferieleilighet eller et feriehus i Italia

dansommer har lang erfaring med  feriehusutleie i Danmark. Du vil kanskje bli overrasket over at vi også har lang erfaring med utleie av ferieboliger i Italia! Booker du et feriehus eller en ferieleilighet i Italia vil du raskt oppdage at Italia er et reisemål for sanne livsnytere. Gjennom årene har turistene valfartet til Italia for å nyte landets skjønnhet, det milde, solrike klimaet som betraktes som et av verdens beste, den gode maten og italienernes smittende livsglede og gjestfrihet. Italia er dessuten de kunstneriske geniers land som rommer en utrolig rikdom av historiske bygninger, kunstsamlinger, kirker, palasser og flotte steder. Ved å feriere i et feriehus eller en ferieleilighet i Italia kan du kombinere kunst, kultur og badeferie på best mulig vis. dansommer feriehusutleie i Italia garanterer deg at du vil forelske deg i landet!

Regionene

Noen italienske regioner, som f.eks. Toscana er mere kjent blant turister enn andre regioner. Booker du et feriehus eller en ferieleilighet i Italia ved Toscana vil du oppleve vakker natur, vinmarker, olivenlunder, sypresser, gamle klostre og middelaldrende festningsbyer. Toscana har vært kunstnernes vugge til alle tider, fra etruskertiden til renessansen. I Toscana finner du byer med mange århundrer med uavbrutt historie. Byer som var hovedsteder da nåtidens europeiske byer kun var landsbyer. Ligurien, bedre kjent som den italienske riviera, er kjent for sine deilige badestrender, flotte fjell, strandpromenader omgitt av palmer, agaver og eukalyptus, og ikke minst et mangfold av velduftende og fargestrålende blomster. Adriaterhavskysten er kjent for sine barnevennlige sandstrender, skyggefulle pinjelunder, lyden fra syngende sikader, livlige badebyer med mange av restauranter, barer, diskoteker, butikker og ikke minst gondolbyen Venezia. Sør-Italia byr på fantastiske solnedganger, sitronlunder og steder som bl.a. Amalfi, Capri og Sorrento. 

Fantastisk natur

Ferierer du i et feriehus i Italia vil du kunne oppleve de mest fantastiske naturscenarioene. Høye fjell, snødekte fjelltopper, grønne daler, frodige sletter og lavland, skogkledde åser, tynt befolkede enger, små og store øyer, fortryllende sjøer, elver og glitrende azurblått hav. Med en kystlinje på 8.500 km byr Italia på kilometervis med vakre gylne badestrender, flott kyst og idylliske laguner omkranset av hvite klipper. I Italia finner du hyggelige fiskelandsbyer, sjarmerende middelalderbyer, moderne storbyer og små fjellandsbyer som tar deg med tilbake til en annen tid. Husk også å besøke Italias hovedstad Roma når du ferierer i et feriehus eller en ferieleilighet i Italia. Under oppholdet i et feriehus eller en ferieleilighet i Italia, er det et must å besøke hovedstaden Roma som er full av antikke ruiner, barokke kirker og rennesansepalasser. Man kan virkelig bli fascinert når man besøker steder som Colosseum, Peterskirken, Forum Romanum, går nede i Katakomberne eller drikker en cappuccino på Piazza Navona eller ved Spansketrappen.

Det italienske kjøkken

Italia er landet for gourmetmat og det italienske kjøkken byr på mange herlige smaksopplevelser. De fleste kjenner til retter som pasta, pizza og risotto. Men det italienske kjøkken har også herlige solmodne grønnsaker og frukt, godt brød som ciabatta og focaccia, friske krydderurter og hvitløk, mange fantastiske regionale spesialiteter som pesto, trøfler, carpaccio, minestrone, parmaskinke og vitello tonnato. Og selvfølgelig massevis av deilig vin.