Dyrevennlige feriehus

Vi ønsker husdyr velkommen!

For mange dyreeiere er det en utfordring å finne pålitelige passere til kjæledyret. Trenger du egentlig hundepass i sommer? Ta heller med familiens firbente på ferie til Danmark! Mange vet nok ikke at Danmark er et paradis for hunder. Der finnes det blant annet hundeskoger, hundestrender, hundeglade dansker og vakker natur som dere kan boltre dere i på tur. Etter lange dager sammen kan dere slappe av i et av dansommers mange husdyrvennlige hus. 

Lurer du på hva stjernene betyr? Våre eksperter bruker disse for å kategorisere feriehusets standard. Det er ganske enkelt; jo flere stjerner, jo høyere komfort.
Trykk for å aktivere kortet

Vi ønsker husdyr velkommen!

Hvert område i Danmark har sitt eget særpreg og sjarme. Reiser du med hund er øyene Falster og Lolland helt sør i Danmark nydelig. De brede strendene på vestkysten av Jylland passer hele familien, også den firbente. 

Tar du med hunden på ferie til Vestjylland kan du nå etter behov leie et gjerde som gir hunden din frihet til å løpe fritt på tomten. På denne måten kan du redusere stressnivået på ferien ytterligere. Ring tlf. +45 50 22 94 96 eller +45 50 22 93 12 eller send en e-post til: husby.bilcenter@gmail.com for flere opplysninger. 

Merk: Gjerder er tilgjengelige og blir levert i områdene fra Nissum Fjord og Thorsminde i nord, til Ringkøbing Fjord og Søndervig i sør.  

Sommerhus med husdyr tillat

Hos dansommer tar vi ingen ekstra gebyr for at dere tar med husdyr på ferien.

Hvis dere har behov for å ta med flere husdyr, ber vi dere kontakte dansommers salgsavdeling på:
tlf.: 21 99 90 00
fax: 21 99 90 15
e-mail: booking@dansommer.no

Nyttige lenker:

Vil du vite mer om reglene for å ferde med hund i naturen, kan du finne dem hos Skov og Naturstyrelsen.

Der finnes mange hundeskoger i Danmark hvor man kan ferdes med hund uten bånd. Du kan finne en oversikt over dem her: Kort over hundeskove eller Hundeskove.

Husdyr tillatt

I alle feriehus markert med dette symbolet er våre firbente venner velkommen. Det er tillatt å ta med max. 2 husdyr under oppholdet med mindre annet er anført.

Husdyr ikke tillatt

I feriehus med dette symbolet er det ikke tillatt å ta med husdyr.

(Dette er derimot ikke noen garanti for at det ikke har tidligere vært husdyr i feriehuset)

Husdyrfrie feriehus med rengjøringsgaranti

Feriehus med dette symbolet er garanteret husdyrfrie, det vil si at det heller ikke under eierens eget bruk har vært besøk av husdyr i feriehuset.

Hvis dere ved ankomst ved deres feriehus tror det er spor etter husdyr, skal dere straks gi beskjed til dansommer. Da sørger vi øyeblikkelig for en gjennomgripende rengjøring av feriehuset.