search

Lei en ferieleilighet eller et feriehus i Polen

Vi er spesialister på utleie av  sommerhus i Danmark, men vi har også mange feriehus i Polen. Arealmessig er Polen et av Europas største land, og det er mange muligheter for ulike former for ferie i Polen. I Polen kan du oppleve en badeferie, spaferie, storbyferie eller " ferie på landet". Alle typer ferier kan du oppleve i et av våre feriehus i Polen. Lei et feriehus eller ferieleilighet i Polen i et avsidesliggende område og føl at du har reist tilbake i tiden. Er du interessert i slott og gamle ridderborger, er Polen det perfekte reisemålet. Ta en rundtur og se de mange imponerende slott og borger. dansommer feriehusutleie i Polen sørger for at du får den mest optimale ferien i Polen!

Vakker natur

Polen byr på en vakker og meget variert natur. Den nordlige delen av Polen er forholdsvis flat, og mange steder er dekket av endeløse skoger og utallige sjøer. Her finnes f.eks Masuren, 4000 sjøer og et fantastisk dyreliv. Er man heldig, kan man møte ville hester, bisoner, villsvin, bever, traner, ørner, samt både sorte og hvite storker. I Nord-Polen ligger også den 524 km. lange Østersjøkysten med sine mange vakre sandstrender, klipper og klippekyster. I både Masuren og ved Østersjøkysten, er det ideelt å bade, fiske eller drive med vannsport. Polen har også mange muligheter for de som er heste-og sykkelinteresserte. Om du leier et feriehus i Polen, har du mange muligheter til å være aktiv. Vi anbefaler deg å leie et feriehus i Polen for å oppleve den utrolige naturen. 

Bylivets gleder

Foretrekker du bylivets gleder, anbefales det å besøke Krakow hvor vi har mange ferieboliger. Krakow er tidligere hovedstad i Polen og har en sjarmerende gammel bykjerne hvor man finner Europas største middelaldermarked. Bo i en ferieleilighet i Polen og opplev de mange historiske og kulturelle serverdighetene som tar deg med tilbake i historiens vingesus. Du kan også glede deg over at i Polen er prisene fortsatt lave, og man kan derfor nyte livet på en av de mange restaurantene eller pubene som du finner i byen. dansommer feriehusutleie i Polen sikrer deg den beste byferien du kan få i Polen!

Vintersport

Den sydlige delen av Polen har mange fjell og her finnes det fremragende vintersportsmuligheter. Naturen i Sør-Polen er uberørt, og byr på mange flotte utkikkspunkter over daler, snødekte fjells, og romantiske landsbyer. I disse fjellene i Polen lever ulver og bjørner som du muligens kan treffe på under en skitur. Det finnes mange fine aktivitetsmuligheter som f.eks. tømmerflåting, kanoturer, rafting, mountainbiking og vandreturer i disse områdene. Besøkstallene til Polen stiger år etter år og dette er ikke så overraskende da Polen er interessant til enhver årstid. Ta med deg familien til et feriehus eller en ferieleilighet i Polen og opplev en ferie utenom det vanlige.