search

Lei en ferieleilighet eller et feriehus i Tyskland

Du kjenner sikkert godt til våre  sommerhus i Danmark. Men har du noen gang tenkt på å reise litt lenger sør i sommerferien? Tyskland er nemlig et stort og spennende land med mange muligheter for en opplevelsesrik ferie. Tyskland kan med rette kalles for hele familiens ferieland da landet har mye å by på for alle aldersgrupper, ikke minst for barnefamiliene. Landet vrimler av spennende feriebyer, badeland og fornøyelsesparker. Vi tilbyr en rekke feriehus i Tyskland som ligger i kort avstand fra mange attraksjoner og severdigheter.

Vakker natur

Tyskland har en meget variert natur og landets mange sjøer og elver byr på mange morsomme aktiviteter. Reis med familien eller venner og bo i et feriehus i Tyskland, og opplev denne fantastiske naturen som innbyr til badeferie. Tyskland er dessuten et av Europas mest skogrike land, og i den nordlige delen finner man ekte feriestemning med lange, hvite sandstrender og badebyer. Ved disse vakre strendene kan du bo i en av våre mange ferieboliger. Vi kan sterkt anbefale å leie en moderne ferieleilighet i Tyskland som ligger rett ved stranden og andre fasiliteter! Du kan glede deg over at dansommer feriehusutleie i Tyskland har ferieboliger for enhver smak.

Ferieopplevelser

For de kulturinteresserte finnes det mange slott, borger, hager og parker, kunstsamlinger, museer og historiske minnesmerker i Tyskland. Man finner også utallige badebyer, samt spa- og helsesentre som skaper harmoni i kropp og sjel for de som trenger en avslappende ferie. Er man mer interessert i storbylivet finnes det mange pulserende storbyer i Tyskland hvor man kan shoppe, oppleve kultur og utforske den tyske gastronomien. Vi kan på det sterkeste anbefalee et besøk til Berlin som har en flott kultur og arkitektur. Noe man også bør få med seg er Brandenburg-porten som representerer det tidligere skillet mellom Vest- og Øst-Europa. Hvis du leier et feriehus i Tyskland vil du oppleve den tyske kulturen på nært hold i eget tempo. 

Gastronomi

Ganske ufortjent forbinder altfor mange den tyske kjøkkenkunsten kun med pølser og sauerkraut. Tyskerne har veldig mye annet å by på som f.eks. over 5.000 forskjellige slags typer brød, herlige fiske- og skalldyrsretter, gode viner og skummende fatøl fra mange hundre lokale bryggerier. Ved leie av feriehus eller ferieleilighet i Tyskland vil dere aldri bo langt fra gastronomiske opplevelser. Med dansommer feriehusutleie i Tyskland er det også såklart mulig å lage sine egne delikateser på eget kjøkken!