search

Lei en ferieleilighet eller et feriehus i Østerrike

Vi  er mest kjent for vår feriehusutleie i Danmark, men visste du at vi også har en rekke hytter og feriehus i Østerrike? I Østerrike finnes det utallige severdigheter som fortjener å få mer oppmerksomhet. Hvorfor ikke oppdage disse fra en hytte i Østerrike? Landets fantastiske natur og den friske, klare luften byr på mange muligheter for deg som er glad i natur og sport. Våre ferieboliger gjør det mulig å slappe av i private omgivelser om kvelden etter man på dagtid har f.eks. gått på vandreture, bestiget fjell, klatret, ridd, seilet, dykket, fisket, golfet, syklet, flydd drager eller gått på ski. Det finnes så mange forskjellige muligheter i dette vakre landet og med dansommer hytteutleie i Østerrike ligger alt utenfor din egen dør!

Kulturen

Grunnet sin gunstige geografiske beliggenhet innehar Østerrike en fascinerende blanding av mange forskjellige europeiske kulturer. Landet har en enorm kulturrikdom som man kan oppleve på nært hold fra et feriehus eller en hytte i Østerrike. Både i fjellene, vindalene og byene finnes det uendelige muligheter for å oppleve noen av landets største kulturskatter. Byer som Wien og Salzburg er fulle av musikk, malerier og vakre bygninger. Over hele landet er det mulighet for store opplevelser. Opplev borger, slott, konsertsaler, operahus, festspill og lokale folklorearrangementer. Landet byr reisende velkommen til et hav av opplevelser, med storslåtte musikkarrangementer i mange vakre, estetiske godbiter i noen av Europas mest imponerende arkitektoniske verk. Om du ønsker å benytte deg av våre hytteutleie i Østerrike, har vi noe for enhver smak, både i byene og på landsbygda. For deg som liker storbylivet, lei et feriehus i Østerrike som ligger rett utenfor Wiens bykjerne!

Naturen

Østerrike består av ni delstater som landskapsmessig er meget forskjellige. Naturen i Østerrike byr på både snødekte tinder, alper, frodige daler, mørke grotter, krystallklare sjøer, brusende elver, fosser, store skoger, vinområder og langstrakte sletter. Bo i en hytte eller et feriehus i Østerrike og opplev alt som den østerriske naturen byr på. Overalt finnes det hyggelige, gamle byer med krokete gater og små spisesteder. Her man kan nyte et godt måltid sammen med den gjestfrie, østerriske befolkningen. Videre kan landet med de mange alper vise fram de utroligste naturområder med store skoger og imponerende fjell. Ta med deg venner og familie å bo f.eks. en hytte i Østerrike hvor de berømte alpene ligger rett utenfor døren. Går man tur i alpene vil det virke som om man befinner seg på verdens tak. Det er en opplevelse man ikke bør være foruten. Lei en hytte i Østerrike med dansommer og du vil få en naturopplevelse du sent glemmer! Sør deg gjennom vårt store utvalg og finn din drømmebolig!