search

Lei en ferieleilighet eller et feriehus i Kroatia

Drømmer du om en ferie i fantastiske Kroatia? Landet der historiske severdigheter, krystallblått hav, unike nasjonalparker og solrike dager går hånd i hånd, venter på deg. Ferien kan du tilbringe i et privat sommerhus og ferieleiligheter. Vi formidler et stort antall ferieboliger i Kroatia og du finner garantert et sommerhus som passer deg og dine behov. 

Oppdag øyriket Kroatia

I Kroatia kan du utforske over 1200 øyer, samt en imponerende  kystlinje på over 60 mil. Utenfor de vakre rullesteinstrendene ligger det fantastiske Adriaterhavet, som frister til avkjølende bad og lek på varme feriedager. Her kan du tilbringe tid på noen av de populære strendene, eller finne din helt egne vik for dagen. Det er ikke så rart at Kroatia er en feriefavoritt blant mange.

Alle våre sommerhus og ferieleiligheter i Kroatia er «all inclusive», noe som betyr at du slipper å tenke på ting som håndklær, sengetøy, rengjøring og kurskatt, samt forbrukskostnader som strøm. Her kan du virkelig nyte oppholdet. 

Opplevelser og attraksjoner

Ettersom Kroatia har Europas lengste middelhavskyst, er det mange som forbinder landet  med sol, strand og bad. Dersom det høres litt for avslappende ut, eller du ønsker å være aktiv under oppholdet, kan du glede deg over en lang rekke spennende aktivitetsmuligheter. Dykking, kajakkpadling, vindsurfing, seiling og snorkling, er bare noen av vannaktivitetene du kan prøve.  

Mektige fjell, kupert landskap og daler med et hav av planter og blomster, ligger tett på de idylliske rullesteinstrendene. Nyt dagene i små, fredelige laguner omgitt av grønn pinjeskog. Den varierte naturen betyr at det finnes gode muligheter for deg som ønsker å være aktiv, enten det er på sykkelsetet eller med tursko på beina. En tur innover i landet, litt vekk fra adriaterhavskysten, kan anbefales. Her venter de store skogene rundt Lika, den vakre nasjonalparken Plitvice, Slavonias kornmagasiner, og de pittoreske åsene i Hrvatska Zogorje. 

Sommerhus med basseng

Hos dansommer kan du søke gjennom flere tusen ferieboliger i Kroatia, og mange av disse har eget utendørs svømmebasseng. Hva er vel bedre enn å starte dagen med et forfriskende i bad i private omgivelser? Et feriehus med eget svømmebasseng er dessuten midt i blinken for deg som reiser med barn. La de minste kose seg i bassenget, mens de voksne følger med fra solsengen.

Kroatia er en rolig og avslappende feriedestinasjon, men dersom du reiser med barn kan det være lurt å velge områder utenfor de største byene. Leier du en feriebolig gjennom dansommer, kan du blant annet velge mellom mange spennende øyer, der det er mulig å finne områder litt utenfor allfarvei. 

Hvor skal du leie feriebolig?

Når du søker etter din neste feriedestinasjon i Kroatia, kan det være overveldende mye å velge mellom. De ulike regionene har alle noe unikt å by på.  I Kvarnerbukten venter storslått natur, nasjonalparker og fantatiske øyer. Ta turen til øyene Pag, Krk, Cres eller Rab, der dansommer også formidler sommerhus. Er du ute etter fotturer under oppholdet finner du utmerkede muligheter for dette i nasjonalparkene Risnjak, Nordre Velebit og ikke minst Plitvicesjøene.

En ferie i Dalmatia byr på spennende byer, historie, varierte naturopplevelser og god mat. I denne regionen ligger blant annet Dubrovnik, Split, Hvar, Zadar og Makarska, som alle er gode feriedestinasjoner. Et sommerhus i Dalmatia er det perfekte utgangspunktet for fine feriedager i Kroatia. 

Sommerhus i Kroatia

Velkommen til Kroatia, der klimaet ved kysten er typisk for middelhavsdestinasjoner, med lange, varme og tørre somre. Gjennomsnittstemperaturen fra mai til oktober ligger mellom 25 og 30 grader, mens temperaturen i vannet ligger mellom 20 og 25 grader. En mild bris fra havet sørger for at varmen ikke blir ubehagelig. Kroatia har hele 2600 solskinnstimer i året – dette er destinasjonen for den soltørste!

Når du leier et sommerhus i Kroatia gjennom oss, kan du selv velge akkurat hvor og hvordan du vil tilbringe ferien. Nyt et ferieopphold med fullstendig frihet i private rammer. dansommer formidler sommerhus i Danmark og mange andre land i Europa, og du kan enkelt finne din neste feriebolig her på vår nettside.