search

Lei en ferieleilighet eller et feriehus i Sveits

Å leie sommerhus i Danmark er veldig populært om sommeren. Det er derimot svært populært å leie hytte i Sveits uansett årstid, spesielt om vinteren. Sveits er riktignok et lite land sammenlignet med Europas stormakter, men det sveitsiske folket ugjør er en meget stolt nasjon. Grunnet landets størrelse er det mulig å komme til de fleste utfluktsmål innen kort tid. Her leker kjendisene seg hver neste vinter, men du finner også mindre turistpregede områder hvor ro og avslapping står i sentrum. Slapp av i et av våre mange hytter etter en deilig spasertur eller med en god bok foran peisen. dansommer hytteutleie i Sveits garanterer deg en herlig ferie uansett om du reiser på vinter- eller sommerferie! Med vårt store utvalg av feriehus i Sveits er mulighetene uendelige! Lei en hytte i Sveits og opplev hvorfor mennesker fra hele verden samles i alpelandet hvert eneste år!

Kultur og historie

Kulturen spiller en viktig rolle i Sveits, noe som er tydelig i byer som Bern, Luzern, Montreux, Genève og Zürich som alle er populære turistdestinasjoner. Et berømt operahus, parlamentsbygninger, vakre gamle byer, interessante museer og gallerier er med på å gjøre Sveits til en unik feriedestinasjon for alle typer mennesker. Lei en hytte i Sveits og opplev det vakre landet! Benytt også gjerne en hytte i Sveits til å oppleve landets rike historie. Enkelte byer og områder har mer enn 2.000 års historie bak seg og på nasjonalmuseet finner du den største samlingen av sveitsisk kultur med historie helt fra middelalderen. Hvis du velger å leie et feriehus i Sveits er du sikret en autentisk opplevelse da mange av våre boliger er bygget i tradisjonell sveitsisk stil. dansommer hytteutleie i Sveits har noen svært moderne boliger til utleie.

Aktiv ferie

Om sommeren innbyr det vakre fjellandskapet til vandreturer, mountainbiking, klatreturer og golf. Utallige fjellsjøer er ideelle til svømmeturer eller dykking. Moderne sportsgrener som surfing, fjellklatring og rafting kan også utøves her. Om vinteren forvandler søvnige fjellandsbyer seg til møtepunkt for kjendiser og kongelige fra hele verden. Vintersportsmulighetene er utallige! Selvom vi ofte omtaler Norge som skisportens hjemland, må vi dessverre se oss slått av Sveits med sine verdenskjente alpinanlegg i Zermatt og Gstaad. Mens Gstaad er mer kjent som fiffens samlepunkt, blir Zermatt sett på som en mer folkelig skiresort. Uansett hvilken by du velger, er du sikret noen av verdens beste skibakker! Opplev alt dette fantastiske landet har å by på av høye fjell, perfekte løyper, snøsikkert og offpist-muligheter! Med en hytte i Sveits bor du ofte i kort avstand fra kjente skibakker og skiløyper. Søk deg gjennom vårt store utvalg av feriehus i Sveits og book drømmeboligen din nå for å sikre deg drømmeferien!