search

Lei en ferieleilighet eller et feriehus i Luxemburg

Velkommen til Storhertugdømmet Luxemburg! En liten, men viktig turistdestinasjon og et land med tusenvis av muligheter for familier, par og venner som drømmer om ferie i egen feriebolig. Hvis du vil prøve noe annet enn feriehusutleie i Danmark, er et feriehus i Luxemburg et godt alternativ. Vi har en rekke flotte feriehus og ferieleiligheter i Luxemburg hvor dere kan oppleve drømmeferien. Luxemburg er en av verdens minste metropoler hvor halvparten av befolkningen er utlendinger og de fleste snakker både engelsk, fransk og tysk. Det renner noen flotte elver gjennom byen og den har mange flotte broer og bratte smale gater og stier. Byen har mange herlige avsidesliggende kafeer og restauranter hvor man kan nyt fred og ro.

Naturen

Luxembourg er en spennende destinasjon med natur som byr på fantastiske klippeformasjoner og elver som renner  gjennom tette skoger som innbyr til vandreturer omgitt av vakkert landskap. Tallrike naturstier snor seg gjennom de storslåtte skogene rundt deres feriebolig i  Luxemburg. Et feriehus eller ferieleilighet i Luxemburg betyr natur og opplevelser Området omkring Vianden er også et godt vandreområde til små, overkommelige turer og er man så heldig å komme den helt riktige weekend), kan man oppleve en valnøttefest, hvor man kan kjøpe all verdens lokale spesialiteter laget af valnøtter. Stemningen er litt kitsch-artig, nesten litt magisk og eventyraktig.

Severdigheter

Luxemburg er ikke kun kjent for sin natur, selv om naturen er en av de viktigste attraksjonene. Landet er også en kulturell destinasjon. Hvis dere leier et feriehus eller en ferieleilighet i Luxemburg vil dere finne historiske og kunstneriske monumenter, klassisk musikk, moderne kunstmuseer, folkemusikkfestivaler, slott, temaaftener og utstillinger, samt maleriske landsbyer og en kosmopolitisk befolkning. Hvis dere velger å benytte dere av dansommer feriehusutleie, kan vi på det sterkeste anbefale dere å besøke de gamle kvarterene og fortifikasjonene som står på Unescos Verdensarvliste. 

Sportsaktiviteter

I Luxemburg er det også tallrike muligheter for sportselskere. Tross sin lille størrelse, er det verdt å bemerke seg at Luxemburg har omkring 300 kilometer ruter for mountainbiking og ikke mindre enn 600 km merkede sykkelstier. Golf elskere kan spille på de fineste golfbaner. Her kan dere også utøve mange andre sportsgrener: skøyteløp, klatring, paragliding, ballongflyvning, ridning, seiling, langrenn, slalåm, fisking og vandreturer. Her er det et uendelig utvalg av muligheter. Luxemburg er det ideelle utgangspunkt for å ha en aktiv ferie i feriehus eller ferieleilighet.