search

Lei feriehus i Danmark

Mange nordmenn leier sommerhus i Danmark hvert eneste år og det er ikke uten grunn! Danmark er det perfekte ferielandet. Med lange, hvite sandstrender så langt øyet kan rekke, koselige småbyer, sjarmerende lokalbefolkning og en avslappende atmosfære, er det ikke rart at vi elsker Danmark. Lei sommerhus i Danmark og opplev selv hvorfor feriehusutleie i Danmark er så populært

Ferie i Danmark

Det er ingen tvil om at det er populært å leie sommerhus i Danmark, for det er noe helt eget med dansk feriehusferie. Leier dere et dansommer sommerhus i Danmark får dere muligheten til en ferie i avslappende og hjemmekoselige omgivelser. En ferie i feriehus i Danmark gir dere også fleksibiliteten til å kunne legge opp ferien akkurat slik dere selv ønsker. Dere er ikke avhengige av å rekke hotellfrokost, men kan sove så lenge dere vil om morgenen, dere trenger ikke å presse dere sammen på små rom, i feriehuset er det plass nok til at alle kan få hvert sitt rom, og steker solen kan dagen tilbringes i privat hage der dere kan nyte sommervarmen helt i fred fra andre mennesker. Å leie sommerhus i Danmark er bare best! En storfavoritt blant nordmenn er bl.a. feriehusutleie i Nordjylland.

Vakker natur og sjarmerende småbyer

Strand på Als

Selv om vi nordmenn er bortskjemte når det gjelder vakker natur, lokkes mange nordmenn til sommerhus i Danmark hver eneste sommer på grunn av naturen, og da spesielt de uimotståelige strendene. Mange av våre sommerhus i Danmark har umiddelbar nærheten til stranden, og noen av våre feriehus har også utsikt over de myke sanddynene som ligger tett i vannkanten. Leier dere for eksempel feriehus i Østjylland vil dere finne noen av de mest barnevennlige strendene i Nord-Europa. Ønsker dere heller å leie en feriebolig ved vannet vil dere også her finne flotte strender. Strendene i Jylland er mange steder så brede at man kan kjøre bil helt ned til vannkanten!

De koselige småbyene rundt omkring i Danmark våkner virkelig til live på sommerstid. dansommer har feriehus over hele Danmark og flere av feriehusene ligger ved de mange, idylliske sommerbyene. Vakre Skagen er velkjent blant nordmenn. Leier dere sommerhus i Skagen, kan dere ta del i det myldrende livet ved lystbåthavnen og oppleve Danmarks nordligste punkt. Eller hva med å leie sommerhus på Fyn? Opplev eventyrdikteren H. C. Andersens fødested i sommerhus på Fyn. Kanskje er du av den kunstneriske typen? I så fall kan vi anbefale å leie en feriebolig på Bornholm. De små maleriske fiskeværene og hyggelige havnebyene på Bornholm utgjør perfekte landskapsmotiver.

Feriehusferie med barn

Feriehusferie er perfekt dersom man reiser med barn! Leier dere feriehus i Danmark, kan dere ta livet helt med ro og bare nyte avslappende sommerdager. Vi har alt fra små, idylliske feriehus som er velegnet for kjernefamilien, til store landsteder som passer utmerket dersom dere er flere familier som vil leie feriebolig sammen. På ferie med barn kan det være kjekt å alltid ha noe å gjøre, derfor tilbyr dansommer spesialtilpassede aktivitetshus som inneholder populære innendørsaktiviteter som bordtennis, biljard eller airhockey. Foruten disse innendørsaktivitetene har mange av våre hus i Danmark som tilbyr gratis badeland. Ikke glem at uansett hvor dere velger å leie hus i Danmark er dere alltid en kort tur unna de elleville fornøyelsesparkene som barna elsker. Lei f.eks et feriehus på Sjælland og ta med barna på Tivoli i København mens de største koser seg med shopping og severdigheter i storbyen. 

Voksenferie i feriehus

Selv om Danmark er et paradis for barn, betyr ikke det at Danmark ikke er velegnet for voksenferie. Dansommer har mange mindre feriehus som passer perfekt for parferie, eller dersom dere er flere par som reiser sammen. Ta med kjæledyret på ferie, i utvalgte av dansommers feriehus i Danmark er kjæledyr velkommen, helt uten ekstra kostnad. I våre panoramahus kan dagen avsluttes med et glass vin til vakker solnedgang sammen med de du er aller mest glad i. Med andre ord, dansommer feriehusutleie i Danmark har noe for alle.