search

Lei feriehus i Sørjylland

Leier du et sommerhus i Sørjylland kan du se frem til en ferie med mange gode opplevelser. Besøk de hyggelige byene, kysten, Vadehavet og kanskje ta en tur over grensen. Sørjylland er et herlig reisemål, året rundt.

Ferieopplevelser i Sørjylland

Leier du et sommerhus i Sørjylland kan du se frem til en ferie med mange gode opplevelser. Besøk de hyggelige byene, kysten, Vadehavet og kanskje ta en tur over grensen. Sørjylland er et herlig reisemål, året rundt.

Uansett hvilken del av Sørjylland du velger å leie et sommerhus vil du være nær havet, enten på vest- eller østkysten. En tur til sjøen gir alltid ny energi og gode opplevelser. På sommerstid er det herlig med et forfriskende bad, og en hel dag på stranden, hvor du kan sløve i solen eller ligge i skyggen og lese en god bok, mens barna bygger sandslott. På høsten, spesielt ved vestkysten, kan du kjenne på vinden, og kanskje fly med en drage.

Nationalpark Vadehavet, som strekker seg fra gensen mellom Danmark og Tyskland og opp til Blåvandshuk er et fantastisk naturområde, som hele tidenforandres pga. tidevannet. Millioner av trekkfugler samles her både om våren og på høsten. Husk å ta med en kikkert og en fuglebok, og se hvem som oppdager flest forskjellige fuglearter!

Velger du å besøke dette området når du skal leie feriehus i Danmark finner du her også flere spennende byer. Ribe er en koselig by med koselige smug, hyggelige torg, butikker og ikke minst Domkirken. Byen kan også vise til en spennende og dramatisk historie som man kan bli bedre kjent med gjennom en guidet tur. På turen vil du høre om konger og dronninger, kirker og dramatiske hendelser. I Kolding kan du oppdage Danmarks spennende historie, nyte en deilig lunsj på en koselig kafè, og shoppe i byens mange butikker. Naturen rundt Kolding er herlig, og inviterer til en koselig spasertur eller en tur på terrengsykkelen i bakkene.

En feriedag ved grensen er også et must. Besøk sjarmerende byer som Tønder og Mageltønder, eller ta turen over grensen til den hyggelige havnebyen Flensburg, som yrer av liv, spesielt på sommeren. En dagstur til Rømø eller Fanø kan også være morsomt å få med seg i ferien.

Hvor enn du velger å reise i Sørjylland kan du alltid vente deg en herlig sommerhusferie. Få en god start på ferien ved å booke et feriehus fra dansommer.