search

Lei feriehus på Lolland

Den siste Sydhavsøya er Lolland. Hvis du leier sommerhus i Danmark og våkner opp til flotte sandstrender, deilige badevann, allsidig kystlandskap, marsker, ferske siv sumper og vridde landeveier som fører gjennom små idylliske landsbyer - da leier du sommerhus på Lolland! Den herlige naturen som beriker Lolland gir deg en unik mulighet for en ferie som du sent vil glemme.

Feriehusferie på Lolland

Lolland byr på uendelig mange naturopplevelser, aktivitetsmuligheter og spennende turistattraksjoner. Det er derfor ikke vanskelig å forstå hvorfor dette er en storfavoritt når man skal leie feriehus i Danmark. Vil dere oppleve øyas mange attraksjoner enda tettere kan dere la bilen stå en dag eller to og legge ut på sykkeltur. Velg mellom hele 25 sykkelruter som til sammen utgjør en rute på nesten 650 km. Velg for eksempel den 38 km lange ruten som går fra Albuen til Hyldekrog via Østersjøstien. På turen kan dere ta en pause på en av de nydelige strendene og dyppe tærne i vannet mens dere nyter utsikten.

I Knuthenborg Safaripark venter ville dyr, gode lekeplasser og massevis av moro i Nordeuropas største dyrepark. Besøk også en av de hyggelige havnene på den nordvestlige delen av øya og sving innom en av de mange gårdsbutikkene på veien hjem, hvor dere kan kjøpe lokalproduserte produkter som ost, øl, frukt og grønt. I løpet av året, og spesielt om sommeren, er det også en rekke forskjellige arrangement som er verdt å få med seg, slik som jazz festivalen, markeder, sportsarrangementer, kunstutstillinger og mye, mye mer. Med et sommerhus fra dansommer bor dere tett på de gode opplevelsene på Lolland.