search

Lei feriehus i Nordjylland

Helt oppe på hatten av Jylland ligger det mange koselige sommerhus i Danmark. Her finner du brede, hvite sandstrender som fortsetter i det uendelige. Bestill sommerhus i Nordjylland og du kan nyte sandstrendene som er omringet av enorme, marehalmsrike klipper, med små beskyttede "gryter" hvor dere kan slikke sol og slappe helt av.

Sommerhus på toppen av Danmark!

north jutland beach

I Nordjylland erstatter det ene flotte landskapet det andre. Nordjylland kjennetegnes ved den friske luften, den uspolerte naturen og det helt spesielle lyset, som har gjort Nordjylland til et yndet sted for verdens kunstnere, som de mange verksteder og gallerier vitner om. Langs kysten ligger små hyggelige badebyer med en nesten sydlansk stemning og med et stort utvalg av cafeer, butikker og et yrende natteliv. Skal du på ferie til Danmark? dansommer har en rekke sommerhus i Nordjylland - her er det noe for enhver smak.

Gå heller ikke glipp av de sjarmerende små fiskerleiene i Nordjylland, hvor dere på kveldstid kan oppleve fiskerne trekke fiskebåtene opp på stranden som i gamle dager. Dere kan naturligvis kjøpe havets frukter, helt duggfriske og direkte over rælingen.

Utover de fremragende badestrendene er området også kjent for sine utrolig vakre solnedganger, hvor solen forvandles til en stor rød ball som langsomt senker seg i havet. Det deilige landskapet rundt ditt sommerhus i Nordjylland innbyr til vandre-, sykkel-, fiske- og rideturer. Den høye vindhastigheten og Vesterhavets store bølger gjør også området til et paradis for surfere.

Det 600 år gamle, romantiske kjøpstedet Skagen er med sine idylliske gule hus og den levende fiskeri- og lystbåtshavnen bestemt et besøk verdt når du bor i et feriehus på Nordjylland. På Grenen, Danmarks nordligste punkt, kan man se Vesterhavet og Kattegat slå seg sammen og dermed stå med en fot i hvert sitt hav. Om aftenen kan dere i deres sommerhus i Nordjylland kose dere på terrassen med grill etter en feriedag fylt med gode opplevelser. Nyt de gode opplevelsene som feriehus i Nordjylland gir deg og din familie! 

dansommer feriehusutleie i Nordjylland ønsker deg og dine en flott ferie i feriehus på toppen av Danmark!