search

Lei sommerhus på Rømø

Rømø, Vadehavsøya, som ligger nesten 10 km ute i Nordsjøen på kanten av det brusende Vesterhavet og det livgivende Vadehavet, er det ideelle feriestedet for hele familien.

Ferie på Rømø

Idylliske Rømø i Vadehavet er en perfekt destinasjon for å leie sommerhus i Danmark. Ferien i sommerhus på Rømø starter allerede på turen over demningen, som forbinder Rømø med fastlandet i Danmark. Her merker man øyeblikkelig hvordan den friske havluften og høye himmelen har en forunderlig avslappende virkning på kropp og sjel på de ferierende. 

I hundrevis av år har menneskene vært betatt av Rømø. Først var det fiskere og velstående hvalfangstkapteiner som tok med seg stor rikdom til Rømø, noe øyas mange vakre gårder med imponerende dørpartier vitner om. Deretter var det de mange gjestene som hvert år besøker øya og blant annet bor i feriehus på Rømø som kommer tilbake igjen og igjen. Tallene snakker for seg selv. Det bor kun ca. 700 fastboende innbyggere på Rømø, men på en god sommerdag stiger antall besøkende til mange tusen. Med et sommerhus på Rømø vil du oppleve den rike historien på nært hold. 

Øya ligger kun en liten koselig seiltur fra den tyske øya Sylt, hvor man finner Europas største vandreklippe. På vestsiden av Rømø ligger en av Europas beste badestrender, hvor det er mulig å kjøre bilen helt ned til vannkanten. Utover badelivets gleder, frister Rømø året rundt med et valg av aktiviteter når du bor i feriehus, som f.eks kan den årlige dragefestivalen begeistre både store og små barn. dansommer feriehusutleie har en rekke feriehus på øya. Ta med familien eller venner til idylliske Rømø og nyt livet!