search

Lei feriehus på Møn

Opplev det som kanskje er Danmarks aller mest storslåtte naturopplevelse - Møns klint. De store hvite krittveggene som stuper loddrett ned i havet, og fra toppen kan man nyte en fantastisk utsikt ut over havet. Besøk Geocenteret på Storeklint og opplev den spennende historien om Danmarks fødsel.  

Ferie på Møn

Sommerhuse på Møn

Vil du ha en unik opplevelse med sommerhus i Danmark? Da burde dere dra på ferie på Møn! De store hvite kritt klippene går loddrett ned i vannet, og fra toppen kan dere dagrømme over utsikten. Besøk Geosenteret på Storeklint og opplev den spennende historien om Danmarks fødsel, hvor dere kan ta en tidsreise 70 millioner år tilbake i tid.  I 3D-kinoen kan dere blant annet se spennende filmer om dinosaurene. Er dere heldige får dere sett verdens raskeste dyr, vandreørnen, som holder til ikke langt fra Geocenteret.

Liker dere å fiske, er Møn den perfekte feriedestinasjonen. Her det muligheter for både kyst- og havfiske. Vil dere holde dere aktive i ferien er dette er ideelt sted for havkajakking, kitesurfing, seiling og dykking. 

Lei et feriehus på Møn og dere får en uforglemmelig ferie med unik natur, et innblikk i Danmarks historie, samt spennende aktiviteter på land og i vann. Møn er i sannheten et skjønt sted å dra på ferie og dere kommer med garanti hjem med en gode opplevelser og stein fra Møns Klint. Leier dere et dansommer feriehus får dere en fantastisk ferie i Danmark som gir ferieminner for livet!