search

Lei feriehus på Als

Omgitt av hav innbyr denne naturperlen til den perfekte ferien for hele familien. Her kan du reise på en opplevelsesrik ferie i vakre nautromgivelser, ta en forfriskende dukkert i havet, og prøv fiskelykken.

Ferieopplevelser på den grønne øya Als

Omgitt av hav innbyr øya til en perfekt ferie for hele familien. På en øy er det aldri langt til stranden, og på Als er det rikelig med strender å velge mellom. Mot sør finner du Kegnæs og Skovmose, begge flotte badestrender. I Mommark, Kettingskov og Lavensby venter også herlige strender, og på Als består den typiske stranden av en blanding av sand og småstein. Husk å ta med deg fiskestanga! Overalt på Als finner du nemlig fine fiskevann hvor mulighetene er gode for en fangst. Besøk også den nydelige naturen i naturreservatet Trillen, hvor du kan oppleve et rikt fugleliv og et vakkert skue på en herlig spasertur. Lei et dansommer feriehus i sommer, og utforsk Als sammen med familien. 

 

Feriehus i Als - en kongelig ferieopplevelse

Legger du ferien til et sommerhus på Als har du en opplevelsesrik ferie i vente. Besøk Dybbøl Mølle, hvor du blir tatt med tilbake i historien til 1864. Besøk også Universe som byr på massevis av spennende, morsomme og lærerike utfordringer for store og små. I handelsbyen Sønderborg finnes et stort utvalg butikker for den shoppinglystne i byens små og hyggelige gater. I tillegg er det en rekke kafeer og restauranter hvor du kan ta en kopp kaffe og en lunsjpause. Regionen er blant annet kjent for sin gode kaffe og ridemuligheter. I området finner du også noen av Danmarks mest historierike slott. Oppdag for eksempel Sønderborg Slott, eller ta en tur i parken rundt Gråsten Slott, hvor kongefamilien som regel bor gjennom sommeren. Drar du til Als når du leier sommerhus i Danmark er grensen til Tyskland ikke langt unna, her kan du ta turen over og handle i butikkene eller besøke den herlige byen Flensburg.