search

Lei sommerhus i Kegnæs

Kegnæs er en fruktbar morenehalvøy som er forbundet med det sørlige Als via landtangen Kegnæs Drej. Kegnæs er et godt utgangspunkt for en aktiv ferie og er flott beliggende på Sydals ut mot den idylliske Flensborg Fjord. Leier du sommerhus i Østjylland, er Kegnæs et godt utgangspunkt for familien som søker sporty og minnerike feriedager.

Farvannene omkring Kegnæs er velegnet til vannsport og seiling. Det er også gode muligheter for surfing på sørkysten av halvøya. For nybegynnere er Lillehav vest for Drejet en fin anledning til å prøve seg på surfebrettet for første gang. Innenfor kort avstand fra deres feriehus i Kegnæs finnes det spennende utfluktsmål som Danfoss Universe i Nordborg, Sønderborg Slott og mange, mange flere muligheter.

Med mere enn 30 års erfaring med feriehusutleie i Kegnæs, kan dansommer hjelpe deg og din familie å finne det perfekte sommerhus i Kegnæs. Hos dansommer kan du finne et stort utvalg av sommerhus i Kegnæs i alle størrelser. Vi kan tilby alt fra store hus med basseng og havutsikt til familievennlige ferieleiligheter. dansommer ønsker deg en riktig fin familieferie i feriehus i Kegnæs!