search

Lei sommerhus i Mommark

Vi ønsker deg velkommen til å utforske våre sommerhus i Mommark! dansommer har et stort utvalg av sommerhus i Østjylland som innfrir forventningene om en deilig ferie i Danmark.

Mommark ligger på østsiden av Als lunt i le ut mot milde Lillebælt. Fra stranden i Mommark er det en betagende utsikt over Fyn og Ærø. Mommark var tidligere et fergeleie, men fergerutene er nå lagt ned. Dette gjør Mommark til et rolig og hyggelig feriested omgitt av Sydals frodige og vakre natur.

Våre ferieboliger i Mommark ligger sør for byen i et deilig og bevokted terreng. Det er aldrig langt fra deres feriebolig til spennende utfluktsmål som f.eks. Sønderborg med Slott og hyggelig bymiljø, til Danfoss Universe i Nordborg eller til den store bøkeskogen Nørreskoven.

dansommer feriehusutleie i Mommark har mere enn 30 års erfaring med utleie av sommerhus i Mommark. Våre dyktige salgsmedarbeidere kan hjelpe deg med å finne et feriehus i Mommark som passer dere perfekt. dansommer ønsker dere en fantastisk familieferie i Danmark!