search

Lei sommerhus i Købingsmark

Tett på ditt sommerhus i Østjylland ved Købingsmark finner du vakker natur, imponerende slott, idylliske kroer, hyggelige småbyer og driftige kjøpsteder. Våre sommerhus i Købingsmark ligger på øyas nordlige del, tett på en barnevennlig badestrand og ca. 10 km fra Nordborg.

Opplevelsene står i kø for å bli utforsket i Købingsmark. Pakk en matkurv i deres feriebolig og dra på en utflukt i Nørreskoven, Danmarks nest største bøkeskog. Deres feriehus i Købingsmark er også det perfekte utgangspunktet for å oppleve grenselandet med fine turer på Als, langs Flensborg Fjord og en liten tur til Flensborgs mange shoppingmuligheter. Sønderborgs driftige handels- og underholdningstilbud frister med spennende opplevelser i de krokede, gamle gatene. Opplev historiens vingesus med spennende besøk på Sønderborg Slott, hvor Christian II ble holdt fanget fra 1532 -1549.

Et dansommer sommerhus i Købingsmark er også en velegnet base for fritidsfiskeren som ønsker å utnytte de flotte fiskemulighetene. Vi har mere enn 30 års erfaring med feriehusutleie i Købingsmark, og vår salgsavdeling er klar til å veilede dere i valget om det perfekte sommerhuset. Vi kan allerede nå ønske dere en riktig god ferie i deres feriebolig i Købingsmark.