search

Lei en ferieleilighet eller et feriehus i Nederland

Hvis du tidligere har leid sommerhus i Danmark med dansommer, vil du elske ditt feriehus i Nederland! Stort sett hver eneste by i Nederland kan nås fra vannsiden. I Nederland finnes det utallige sjøer, elver og kanaler. Nederland er derfor et drømmeland for vannsportentusiaster. Men Nederland har mye mer å by på for de som leier feriebolig. dansommer kan allerede nå ønske deg en fantastisk ferie i Nederland! dansommer feriehusutleie i Nederland sørger for at du vil få den mest optimale ferien! 

Aktiv ferie

Du kan glede deg over at landet er et ideelt sykkelland fordi det er så flatt. Nederlenderne benytter selv flittig sykkelen som transportmiddel. Her finnes det 17.000 kilometer med sykkelruter og da avstandene er forholdsvis korte, kan man oppleve mye på kort tid. I Nederland finnes det dessuten hundrevis av vandreruter som fører til de vakreste naturperler, de deiligste badestrender ved Nordsjøkysten, sjarmerende historiske byer og små romantiske fiskebyer. Så i et feriehus eller en ferieleilighet i Nederland er det er gode muligheter for å være tett på naturen.

Kulturbegivenheter

Nederland byr også på mange kulturelle begivenheter og severdigheter for de som skal leie feriehus eller ferieleilighet i Nederland. Her finnes det omkring 300 beundringsverdige slott omgitt av vakre hager og parker. Overalt møtes man av fargestrålende blomsterparker, markeder og velbevarte, gamle møller. Her finner dere Van Gogh museum, Anne Frank huset og mange flere museum. Hele landet er kjent for sin blomstring av tulipaner og få gjerne med dere et besøk i en av de flotte blomsterparkene i blomstringstiden. For barna finnes det mange attraksjoner som f.eks. zoologiske hager, fornøyelsesparker og barnemuseer. Besøk f.eks. Madurodam, verdens mest berømte miniatyrby. Når du leier et feriehus i Nederland bestemmer du selv hva du vil oppleve og til hvilke tider!

Storbyferie

Amsterdam, Rotterdam, Haag og Utrecht er noen av de større byene som er verdt å besøke når du besøker dette fantastiske landet. Lei en ferieleilighet i Nederland og opplev storbyenes museer, moderne og klassisk arkitektur, shopping, hyggelige kaféer og eksotiske restauranter, samt alle mulige markeder. Amsterdam er spesielt en stemningsfull by som har bevart sitt hyggelige preg fra tidligere tider med de sjarmerende kanalhusene fra 1600-tallet, samtidig som byen har alt det nyeste innenfor kunst, mote og design. Hvis du ikke vil bo midt i bykjernen, kan du leie et feriehus i Nederland rett utenfor byen og dra på dagstur inn til byen. dansommer feriehusutleie i Nederland har ferieboliger for enhver smak både i byen og på landsbygda!