search

Lei feriehus eller hytte i Sjaelland

Kun under en times biltur fra København finner man den praktfulle kyststrekningen på Nordsjælland med bl.a. feriebyene Gilleleje, Hornbæk og Dronningmølle. Nordsjælland gir en perfekt blanding av aktiv og avslappende ferie.

Ferieopplevelser på Nordsjælland

Nordsjælland gir en perfekt blanding av aktiv og avslappende ferie i sommerhus i Danmark, bare en kort kjøretur unna Danmarks hovedstad. Nyt livet på stranden eller i ditt sommerhus på Nordsjælland. Fra ditt feriehus på Nordsjælland er det enkelt å dra på eventyr i København som har et utall av severdigheder og aktiviteter, bl.a. Tivoli, Operaen eller Dyrehavsbakken. For deg som vil kombinere storbyferie med strandferie i Danmark, er ferie i sommerhus på Nordsjælland det perfekte valget.

Å leie feriehus på Nordsjælland har alltid vært populært. Med sin lange kyststrekning, som gjør området ideelt for badeferie. Fra utsiktspunkter langs kysten på Nordsjælland kan dere se helt over til Sverige. I Nordsjælland finner dere dessuten de største sjøene og skogsområdene i Danmark og noen av de mest imponerende, gamle kongeslottene som Kronborg, Frederiksborg og Fredensborg.

Prøv fiskelykken i Danmarks nest største sjø 

Nordsjælland er et attraktivt ferieområde som har fine barnevenlige strender, hyggelige fiskerleier og byer med severdigheter og forlystelser. Når du bor i et sommerhus på Nordsjælland, besøk f.eks. Nordsjællands Sommerpark med aktiviteter for hele familien, hvor man lett kan få en hel dag til å gå forbi. Prøv evt. lystfiske i Danmarks nest største sjø, Esrum Sjø, eller dra på havfiske med turbåt fra Helsingør i Øresund, som er et av de aller beste fiskestedene i Danmark, samt Skandinavia. Båtene seiler hver dag og hele året. Rett utenfor ditt feriehus på Nordsjælland er det også gode muligheter for lange gåturer på anlagte stier i den vakre naturen.

Leier dere et dansommer feriehus er dere garantert en fantastisk ferieopplevelse. Vi ønsker dere en riktig god ferie i Danmark!