search

Lei sommerhus ved Smidstrup Strand

Det tidligere lille fiskeleiet Smidstrup Strand er i dag sentrum for dansommer sine sommerhus på Nordsjælland med med sitt service- og nøkkelkontor som du finner i strandveien. Byen ligger 6 km. vest for Gilleleje og har både butikk og baker. Lokalsamfunnet ernærte seg tidligere gjennom fisking, men nå har utviklingen dreiet seg til at turisme og utleie av feriehus Smidstrup Strand er den største inntektskilden.

Fiskeriet flyttet i begynnelsen av 1900-tallet til Gillelejes koselige havn som alltid er verdt et besøk. Naturstranden i det fredelige Smidstrup har livreddertjeneste i høysesonen og store grønne naturområder. Våre ferieboliger ved Smidstrup Strand kan både by på lukus med eget basseng eller familievennlighet og fantastisk beliggenhet med kun et steinkast fra den berømte stranden.

Våre sommerhus ved Smidstrup Strand passer til enhver årstid og lommebok. Skal feriehuset ha vedovn eller skal feriehuset ha husdyr tillatt? Skal ditt feriehus ha havutsikt, spabad eller inngjerdet hage? Søk på sommerhus i Smidstrup Strand og du vil få ditt svar. dansommer feriehusutleie ønsker deg og familien en flott ferie i Danmark!