search

Lei sommerhus i Vellerup

På mange måter er sommerhus i Vellerup Sommerby utsatt for samme skepsis som andre sommerhus på Østsjælland som ligger ved en fjord. Folk spør seg selv er det en badestrand der og er det noe liv der? Begge sprørsmålene kan besvares med et JA! Stranden ved Vellerup Vig er en blandet stein- og sandstrand. Det er vel å bemerke seg at naturmennesker som f.eks. lystfiskere har herlige dager under ferien i Hornsherred ut mot Orø og Isefjorden.

Et sommerhus i Vellerup kan ha direkte tilgang til stranden og panoramautsikt over den idylliske fjorden. Til de litt kaldere og mørkere månedene har dansommer lekre og moderne ferieboliger med spabad, to bad og adgang til internett. Skal hunden også være med på ferie, så lei et feriehus i Vellerup hvor husdyr er tillatt uten ekstra kostnad.

Feriehusutleie i Vellerup Sommerby gir også kort avstand til Roskilde og København for spennende utflukter. Hvis et besøk på skjønne og frodige Orø står på programmet, så kjør fra ditt sommerhus i Vellerup til Holbæk hvor fergen går. Turen tar ca. 30 min. Med dette ønsker dansommer dere en herlig ferie i Vellerup!