search

Lei sommerhus i Udsholt

Våre sommerhus i Udsholt ligger alle på den vidunderlige sjællandske nordkysten, den såkalte ”Danske Riviera”. Et sommerhus i Udsholt åpner opp for festlige feriedager hvor kulinariske og kulturelle opplevelser står i fokus. Besøk f.eks. Nordsjælland Festivalen eller Kunst og Kultur i Hornbæk. Dra også fra ditt sommerhus på Nordsjælland til riddermarkedet, julemarkedet og havnefestene som finnes på Udsholt.

dansommer feriehusutleie i Udsholt gir feriehusgjester som er golfentusiaster adgang til noen av Danmarks beste baner. Lei et feriehus nær Helsingør Golf Klubs vanskelige baner, Gilleleje Golf Klub, Hornbæk Golf Klub, og ikke minst, den berømte Simons Golf Klub mellom Helsingør og Humlebæk. Våre ferieboliger i Udsholt kan både romme barnefamilier, vennepar eller større familiesammenkomster. Det er dette som kjennetegner dansommers ferieboliger i Udsholt.

Dra også på utflukt til Gribskov eller Danmarks nest største sjø, Esrum Sjø. Etter en lang og spennende dag er det ikke noe bedre enn å dra hjem til din private sfære og snakke om alle opplevelsene. dansommer ønsker deg og familien en fin ferie i Udsholt.