search

Lei feriehus i Rågeleje

Det gamle fiskeleiet Rågeleje som ligger ca. 10 km. vest for Gilleleje er et av de gamle, hyggelige områdene med sommerhus på Nordsjælland. Her har flere generasjoner av glade feriegjester tilbragt feriene sine. Feriehus i Rågeleje kan både være tradisjonelle trehus fra ”Mormors tid” eller moderne og romslige med spabad og internett. Våre sommerhus i Rågeleje gir plass til både store og små, unge og gamle.

I sommerhalvåret er den deilige badestranden, merket med "Det Blå Flagg" for god badevannskvalitet, naturligvis det store trekkplasteret. Året rundt er det også god mulighet for skjønne spaserturer i skog og ved innsjøen. Ferieboligene i Rågeleje er derfor både til badegjester og til friluftsmennesker.

Et feriehus i Rågeleje betyr nærmest ”tørrværsgaranti”, da området ligger i "le" bak de norske fjellene. Hvis man leier en feriebolig i Rågeleje, kan man også risikere å møte på en kjendis eller to, som nyter de utilgjengelige og lukkede feriehusområdene. Ferie i dette området kaster altså både fortidens skjønne skygger og nåtidens klare lys på de feriegjestene som velger et sommerhus Rågeleje. dansommer feriehusutleie i Rågeleje ønsker deg en flott ferie i Danmark!