search

Lei feriehus ved Kulhuse Strand

Du er vitne til mange vakre øyer når du leier sommerhus på Sjælland. Annerledes er det ikke når det gjelder fjorder og bukter. På toppen av den sjællandske halvøya, Hornsherred, mellom Roskilde Fjord og Isefjorden, ligger Kulhuse Strand. Våre sommerhus i Kulhuse Strand ligger i kort avstand fra Hornsherreds beste strand som er en fin sandstrand. Det er spesielt stranden som tiltrekker barnefamilier til Kulhuse Strand.

Fra din feriebolig i ”landet mellem fjordene” skal man holde utkikk etter "Det Blå Flagg" som betyr god badevannskvalitet. dansommers feriehus ved Kulhuse Strand briljerer ikke med store basseng, men er derimot oftest tett på stranden. For sjællandske forhold har ditt sommerhus ved Kulhuse Strand store grunnflater som også ofte er inngjerdet.

dansommer feriehusutleie i Kulhuse Strand tiltrekker feriegjester som søker gode priser og kort avstand til byer som Roskilde, Frederikssund og København. Fra ditt sommerhus i Kulhuse Strand kan du også utforske området på sykkel og evt. dra på en liten tur med fergen over til Sølager. Kulhuse Strand gir mulighet for en retro-sommerhusferie for hele familien. dansommer ønsker deg en god ferie!