search

Lei sommerhus i Liseleje

Når du leier et sommerhus på Sjælland vil du fort innse at Liseleje har mange fastboende. Dette gjør Liseleje til en meget levende by med spennende arrangementer året rundt. Det gjør også leie av sommerhus i Liseleje til en sikker sommersuksess. I sommerperioden er den store parkeringsplassen ved stranden knutepunktet for både de fasteboende og feriegjestene som leier sommerhus i Liseleje.

Ved parkeringsplassen ligger den nyeste attraksjon ”Havtyren”, en av Danmarks største naturlekeplasser. Den er litt utradisjonell og tilbyr et stort utvalg av aktiviteter for voksne og barn, bl.a. et fyrtårn som gir utsikt over hele lekeplassen. Til de større og eldre er det torgdager og årlig påskemoro på St. Hans som betyr bål på stranden, beachparty og kunstmarked.

Liseleje ligger nær Frederiksværk og ligger derfor litt vekk fra de store turistmagnetene. Det gjør leie av sommerhus i Liseleje til fredfyldte oaser som sikrer en privat sfære. Din feriebolig kan være av den tradisjonelle utgaveen eller moderne med basseng og boblebad. Sommerhusene i dette området finnes i alle prisklasser Ditt sommerhus i Liseleje kan også være utgangspunkt for turer til havnen i Hundested eller til København som tar ca. 1 time. Eller hva med en kjapp tur på 50 km. til den gamle kongebyen Roskilde fra ditt feriehus i Liseleje?

Å bo i sommerhus i Liseleje gir flere solskinnstimer og tørrere vær enn mange andre steder på Sjælland. En feriebolig er en sikker base og gir komfort hvor du selv styrer feriens gang. dansommer feriehusutleie i Liseleje  ønsker deg en fin ferie i Danmark!