search

Lei feriehus i Østjylland

Ferie i et sommerhus i Østjylland er en variert og utrolig vakker naturopplevelse med noe for enhver smak. Velpleide felt gjennomskåret av små vannløp veksler med blide bakker, eventyrlige løvskoger og store fredede plantasjelandskap. Det ene øyeblikket kjører dere over langstrakte heier, det neste øyeblikket kan dere nyte utsikten over sjøene, vassdragene og fjordenes blanke vannspeil. Skal dere leie sommerhus i Danmark, er Østjylland er godt valg for naturelskeren.

Ferie i Østjylland

På ferie i Østjylland venter nye opplevelser rundt hvert eneste hjørne. Her kan dere med største fornøyelse la dere fange av mystikken på en av de mange eldgamle herregårdene og godsene. I tillegg er det lett å falle 

for fristelsen til å spise frokost på en av de mange hyggelige landsbykroene som dere passerer i landskapet i Østjylland i løpet av deres ferie når dere leier et sommerhus i Danmark.

Lei et feriehus i Østjylland og nyt et valg av aktiviteter. Hopp på sykkelen og oppdag små, fredelige landeveier ved ditt feriehus i Østjylland. Dra på gå- eller ridetur gjennom skogene og langs strendene. Spill golf på noen av Danmarks beste golfbaner. Mulighetene er uendelige.

Et sommerhus i Østjylland er en god base hvis dere ønsker å avlegge Jyllands hovedstad, Århus, et besøk for å la barna oppleve kjøpstadsmuseet Den Gamle By, kunstmuseet ARoS eller de svimlende fornøyelsene i fornøyelsesparken Tivoli Friheden. Leier dere en feriebolig gjennom dansommer feriehusutleie, er dere sikret en herlig ferie! Vi ønsker dere en god ferie!