search

Lei feriehus ved Als Odde

Als Odde ligger på Jyllands østkyst hvor Mariager fjord møter Kattegat. Leier dere et sommerhus i Østjylland ved Als Odde, er dere sikret en ordentlig deilig ferie! Ytterst på Als Odde ligger det en mindre lystbåthavn og bak denne finner du et hyggelig område med ferieboliger som ligger på skjermede grunner osom er omgitt av furutrærvekst. Fra deres sommerhus ved Als Odde er det kun få minutters gange til stranden som er en smal strand hvor gresset flere steder går helt ned til vannet. Da vanndybden ikke endres drastisk når du går utover er bading her veldig sikkert, også for de yngste.

Opplagte utfluktsmuligheter er Aalborg og strekningen langs den vakre Mariager Fjord. En spesiell naturopplevelse er å pakke matkurven og dra til Stinesminde, et enestående naturområde med flott utsikt over fjorden. På vei hjem til deres sommerhus ved Als Odde kan dere sikre middagen ved de mange veibodene med friske frukter og grønnsaker.

dansommer feriehusutleie ved Als Odde har mere enn 30 års erfaring med utleie av sommerhus ved Als Odde. Vi kjenner området godt og vår salgsavdeling er klar til å veilede dere i valget av det perfekte sommerhuset til dere. Vi kan allerede nå ønske dere en riktig avslappende ferie i deres feriehus ved Als Odde!