search

Lei feriehus i Pøt Strandby

Pøt Strandby er et stort feriehusområde med sommerhus i Østjylland. Selv om nesten alle veier heter Pøt Strandby i selve byen, er det faktisk ikke vanskelig å finne ditt sommerhus i Pøt Strandby. Ved innkjørselen til feriehusområdet er det nemlig et stort skilt med en oversikt over heleområdet. I tillegg er alle våre ferieboliger er angitt med husnummer. Vårt servicekontor ligger kun noen få km. fra Pøt Strandby og i samme bygning ligger det en lokal Spar matbutikk.

Fra ditt sommerhus i Pøt Strandby er det ikke langt til den hyggelige havnebyen Juelsminde. Uttover mulighetene for shopping, kafee- og restaurantbesøk, byr byen også på flere barnevennlige sandstrender, en flott marina og flere andre severdigheter som du kan finne informasjon om på byens turistkontor.

Vil du gjerne reise til en større by fra ditt sommerhus i Pøt Strandby, så ligger Horsens heller ikke langt fra ditt feriehus i Pøt Strandby. Her finner du blant annet Horsens Museum, Horsens Kunstmuseum, Horsens Ny Teater og kinoen Megascope. Hvis været ikke er bra nok til å bade i havet og hvis du ikke har leid en feriebolig med innendørs basseng, byr Auqa Forum som er byens svømmehall, på et innendørs badeland.

dansommer feriehusutleie i Pøt Strandby ønsker deg velkommen!