search

Lei sommerhus ved As Vig

Når du henter din nøkkel til ditt sommerhus ved As Vig, er det ikke langt fra nøkkelkontoret til din feriebolig. Kontoret ligger nemlig like ved deres feriebolig ved As Vig. Hvis du er i tvil om retningen, bare spar den lokale kjøpmannen i As Vig. Hvis du vil oppleve deilig sjøliv og et stort mangfold av aktiviteter når du leier sommerhus i Østjylland, da er As Vig stedet for deg!

Området med feriehus ved As Vig ligger sentralt plassert mellom Horsens og den hyggelige maritime byen Juelsminde. Her er det blant annet mange muligheter for å fiske. Her finnes "Put & Take" sjøen Teglværkssøen og fra Juelsminde kan man om sommeren seile ut med en fiskekutter og fiske derfra. Fra kysten er det er også gode fangstmuligheter. Fra ditt sommerhus ved As Vig er det heller ikke langt til den barnevennlige sandstranden som ligger i ly for vestavinden.

Vil du ha aktiviteter i din ferie ved As Vig , så kan vi sterkt anbefale Legoland som kun ligger ca. 1 times kjørsel fra ditt feriehus ved As Vig. Vil du ut å svømme, selv om været ikke tillater det, kan du dra til Horsens i Auqua Forum som har et deilig innendørs badeland.

dansommer feriehusutleie ved As Vig ønsker deg en riktig god ferie i sommerhus ved As Vig.